AMX 10: Transpaletul manual ideal pentru afacerea ta

111
Publicitate

O afacere care implică manipularea mărfurilor necesită un transpalet. Transpaletul este un instrument deosebit de valoros pentru transportul obiectelor mai grele. Fără el, munca echipei tale ar fi imposibil de realizat. AMX 10 este un transpalet manual, cu o ridicare tip foarfecă, cu o capacitate absolut impresionantă, de 1000 de kilograme.

Publicitate

Acest transpalet manual 1000 kg este un produs premium care oferă calitate, fiabilitate și o durată lungă de viață. Grație motorului de ridicare de 0,5 kW poți ridica cu ușurință încărcături cu o greutate de până la 1000 kg la o înălțime optimă ceea ce îți permite să lucrezi într-un mod ergonomic, fără senzația de oboseală. 

În cazul în care schimbi în mod frecvent înălțimea de lucru poți face ajustări cu deosebită ușurință atunci când lucrezi cu cuști de paleți deoarece nu vei mai fi nevoit să te apleci și să ridici  încărcături grele.

Transpalet manual: Partenerul ideal pentru manipularea mărfurilor cu ușurință și precizie

Transpaletul AMX 10 – un utilaj practic, indispensabil pentru afacerea ta

Cu o capacitate de încărcare de 1000 de kilograme, AMX 10 este un produs premium. Este un utilaj extrem de flexibil, ergonomic și versatil. Este un utilaj care se poate folosi ca transpalet, ca platformă de ridicare, masă de aprovizionare sau ca banc de lucru. Cu această combinație de masă de ridicare și transpalet manual, obiecte de orice fel pot fi mutate rapid și pot fi ridicate în orice moment la o înălțime care să te scutească de efort pe spate. 

Capul de manevrare este optimizat și este la fel de ușor de folosit atât de dreptaci cât și de stângaci și contribuie la designul ergonomic. Dacă este necesar, amx 10 este disponibil cu control hidraulic manual. La acest model, sarcina este susținută de la o înălțime de 400 de metri cu ajutorul unor picioare suplimentare iar ridicarea rapidă te ajută să economisești timp și efort. Cu ajutorul acestui model, modificările frecvente ale înălțimii pot fi efectuate rapid și ușor, prin simpla apăsare a unui buton.

Funcțiile de deplasare/ridicare/coborâre sunt controlate prin intermediul mânerului ergonomic care poate fi operat cu ușurință cu ambele mâini. Datorită supapei speciale, sarcinile sensibile pot fi coborâte cu control și precizie ridicate. 

Înălțimea de lucru poate fi reglată până la o înălțime de 800 mm. Începând de la o înălțime de ridicare de 400 mm, picioarele de sprijin, montate lateral, asigură o stabilitate suplimentară. Acestea fixează transpaletul care astfel nu se mai poate deplasa și servește drept banc de lucru util. 

Opțional, acest transpalet manual 1000 kg de poate dota cu role laterale de susținere. Datorită unui agregat de pompare cu rezervor și supapă de coborâre, coborârea este una cât de poate de lină și precisă, cu ajutorul manetei.

Care sunt avantajele utilizării transpaletului manual AMX 10?

În primul și în primul rând, AMX 10 este un dispozitiv mobil, extrem de ușor de manevrat. Un lucru care denotă din faptul că se poate folosi în mai multe medii, inclusiv în spațiile mai înguste sau limitate. Cu alte cuvinte, alegând să folosești AMX 10 vei crește eficiența și productivitatea la locul de muncă. AMX 10 este extrem de ușor de folosit deoarece dispune de un design intuitiv. 

Cei care îl manevrează au posibilitatea de a învăța să îl utilizeze într-un timp scurt,  fără să fie nevoie de cunoștințe avansate. AMX 10 este un transpalet care oferă o siguranță sporită datorită capacităților impresionante de a transporta și muta obiectele grele. Acest lucru se resimte în satisfacția muncii angajaților dar și în moralul lor crescut.

Dacă ești interesat de transpalet manual preț noi îți spunem că, amx 10, spre deosebire de alte modele este fără îndoială o soluție economică deoarece nu necesită niciun tip de motor. Așadar se elimină costurile suplimentare.

De ce să alegi transpaletul manual AMX 10?

AMX 10 este un transpalet manual ce reprezintă o soluție economică pentru un număr mare de sarcini de transport care se realizează pe distanțe scurte. Pentru fiecare nevoie, AMX 10 este soluția ideală. Asta deoarece are capacitatea de a încărca și de a transporta mărfuri cu greutăți de-a dreptul impresionante, o acțiune practic imposibilă pentru un om. AMX 10 este unul din cele mai simple utilaje care se poate folosi în diferite industrii. Cel mai des întâlnim transpaletul manual în supermarketuri și magazine.

Alege transpaletul manual AMX 10 datorită faptului că este cea mai rapidă metodă de a transporta paleții dintr-un depozit. Oferă eficiență ridicată când vine vorba de manipularea mărfurilor. Reprezintă o soluție economică, sigură și la îndemână. La noi în țară, transpaletul mai este cunoscut sub denumirea de liză. 

AMX 10 este un transpalet manual care face parte din categoria echipamentelor de ridicare, oferind un număr mare de beneficii, atât activităților de la locul de muncă cât și operatorilor. Un alt avantaj oferit de acest transpalet manual este acela că protejează operatorul. Cu alte cuvinte, persoana care manipulează marfa nu trebuie să depună niciun efort fizic pentru transportarea paletului de marfă prin depozit. 

Pe scurt, transpaletul este un utilaj simplu și sigur de folosit. Oferă cea mai potrivită soluție legată de transport și logistică. Atunci când ai de manevrat zilnic anumiți paleți dintr-o parte în alta a depozitului, cel mai bine este să apelezi la transpaletul manual AMX 10. Este unul din cele mai apreciate modele de pe piață deoarece este confortabil de operat.

AMX 10 este un transpalet manual de care ai nevoie pentru afacerea ta atunci când îți dorești să crești productivitatea, indiferent de dimensiunea afacerii tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.