Ai acum tabla neagra striata cu proprietati unice la super pret!

74

Informatii despre tabla neagra striata

Tabla neagra striata este un material metalic care poate fi utilizat in zonele in care exista mult trafic, deoarece materialul are o structura foarte speciala care il face antiderapant si in acelasi timp rezistent. Acest tip de placa este utilizat in special in spatiile exterioare sau in zonele de acces si are o buna rezistenta la trafic si intemperii puternice.

Panoul de tip tabla neagra striata este un material metalic cu grosime mare si dimensiuni mari, care poate fi schimbat dupa cum este necesar. O parte a foii prezinta un model de relief, care poate fi de doua tipuri: un model de diamant sau un model de lacrima, iar cealalta parte este neteda. De obicei, partea nervurata a materialului este utilizata in sus pentru a-si exercita performanta antiderapanta.

Care sunt caracteristicile si proprietatile intalnite?

In primul rand, aceasta tabla neagra striata nu permite deraparea – datorita benzilor proeminente, acest tip de foaie este foarte potrivit pentru proiectele care necesita protectie antiderapanta. De obicei, in aceste proiecte, apa este un factor mereu prezent. Prin urmare, utilizarea acestui tip de material de constructie poate garanta siguranta personalului.

Are o rezistenta ridicata la uzura – deoarece placa de tip tabla neagra este realizata prin laminare la cald, are o rezistenta ridicata la uzura. Si este fabricata din otel, deci este foarte durabila in timp. Prin urmare, cumparatorii pot lua in considerare achizitionarea acestui material ca investitie.

Are o suprafata autodrenanta – de asemenea, datorita dungilor de pe o parte, apare o alta caracteristica, si anume autodrenarea. Pe langa asigurarea functiilor impermeabile si de umiditate, puteti elimina cu usurinta apa.

In ce fel de proiect este utilizata?

In special, datorita calitatilor speciale mentionate mai sus, aceste materile de tip tabla neagra striata sunt utilizate in proiecte in care exista un grad ridicat de alunecare atat la exterior, cat si la interior.

In plus, in domeniul echipamentelor auto, frigorifice si metalice, semnelor de circulatie si altor domenii si proiecte complexe, acest material poate maximiza eficienta cladirii. Mai ales in constructia navala in larg se gaseste si acest material, deoarece in acest domeniu, contactul cu apa este in mare parte permanent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.