Teava rectangulara – tot ce trebuie sa stii despre ea!

352
Publicitate

Informatii generale despre teava rectangulara

Teava rectangulara este folosita in domeniul constructiilor foarte des, fiind apreciata pentru eficienta si rezistenta. Aceasta se gaseste in grosimi si lungimi diferite, pentru a putea fi folosita in functie de proiect. Forma sa dreptunghiulara fiind o alta particularitate a sa.

Publicitate

Printre materiale de constructie isi gaseste locul si teava rectangulara la preturi de sezon doar acum. Una dintre caracteristicile care o scot in evidenta este forma tubulara specifica a acesteia. Astfel ca tevile rectangulare se deosebesc de acele tevi ce se gasesc sub forma circulara. Forma acesteia ii mai confera un nume acestui material, si anume profil patrat.

Este foarte des intalnita in structurile metalice deoarece este un material foarte rezistent care are capacitatea de a rezista la presiuni foarte mari. In functie de necesitatile proiectului, teava rectangulara poate fi achizitionata sub diferite grosimi.

Pentru formarea acestui material, exista doua procese: deformarea la cald, sau la rece. Acest proces duce la modelarea materiei prime, a otelului pentru a se obtine forma dorita. De asemenea teava rectangulara este fabricata dupa anumite standarde calitative pentru a ajunge la conditia perfecta.

De ce sa alegi acest material?

Aceasta iti poate aduce multe beneficii, cum ar fi raportul pret-calitate. Teava rectangulara are un pret avantajos comparativ cu alternativele existente pe piata, pretul pe bucata pornind de la 39 de lei.
Un alt beneficiu este numarul mare de domenii unde poate fi utilizata. Poate fi utilizata pentru proiectele mici, cum ar fi rafturile metalice sau alte proiecte care exista in case. Cele mai frecvente utilizari sunt pentru realizarea halelor metalice, stalpilor pentru garduri, portilor si a solariilor. De asemenea, poate fi utilizata in aferente constuctiilor civile, industriale, comerciale sau socio-culturale.

Unde si cum folosim teava rectangulara?

In ochii specialistilor, teava rectangulara este un material de constructii foarte fiabil atunci cand ne raportam la destinatiile acesteia si la caracteristicile sale definitorii. Putem spune ca este un material destul de versatil daca ne raportam la domeniile in care este utilizata.

Astfel ea poate fi aleasa ca material de constructii cu contributii majore in proiecte ce tin de agricultura (adesea pentru a construi sere), infrastructura sau chiar piese ale masinilor (structuri de rezistenta) dar si in segmentul ce tine de gospodarii unde se foloseste pentru a constitui suport gardurilor facute din plasa, rafturilor sau chiar ramelor portilor de fier.

In ce proiecte putem integra acest material?

Fiind un material considerat a fi versatil, teava rectangulara la preturi de sezon acum, poate fi integrata fara probleme in diverse tipuri de proiecte. Printre acestea se pot aminti si:

  • Proiectele ce sunt de mare amploare;
  • Proiectele din domeniul industriei agricole;
  • In infrastructura;
  • Dar si in acele proiecte individuale ce au dimensiuni mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.