Autodel – firma care a dus comertul de autoturisme noi si second hand la un alt nivel

356

autodel

Autovehiculul personal, devenit o necesitate, impune de cele mai multe ori un efort financiar insemnat. Alternativa a fost dintotdeauna legata de variante second hand. Eliminand intermediarii, facilitand un acces mai rapid la o gama larga de masini, AutoDel a devenit rapid un aliat al celor care sunt in cautarea unei variante auto.

Aparuta pe piata in 2013, AutoDel si-a propus sa fie o altfel de alternativa pentru public. Asadar oferta a inclus masini noi si second hand. Accesibilitatea preturilor a fost desigur element cheie care a contribuit la formarea unui public interesat. Masini aduse de pe piata externa, revizuite si bine intretinute sunt puse la revanzare. Stocul de masini noi se adreseaza unui public cu pretentii mai ridicate, cu potential financiar. In total un stoc de 60 de masini compun oferta AutoDel.

Un bilant al activitatii demonstreaza si interesul acut pentru aceasta nisa, a achizitiilor auto noi si second hand. Din 2013 si pana in prezent stocul de masini AutoDel rulate vandute se ridica la peste 1000. Echipa a ajuns la un numar de 20 de angajati ce continua sa se adreseze cu maximum de profesionalism celor care se afla in cautarea unei masini.

AutoDel a cucerit piata cu oferta sa de schimb auto

Firma a crescut de-a lungul anilor cu promisiunea de a se extinde constant. De aceea, oferta de la AutoDel.ro nu duce lipsa de public, de vreme ce se refera la avantajul de a putea face schimb auto. Practic, cei care doresc o noua achizitie, dar detin deja un autovehicul, pot face schimbul mai convenabil ca oricand.

Fara sa se mai ocupe personal de revizii, service si de vanzare, proprietarii pot da spre vanzare autoturismele mai vechi, direct celor de la AutoDel. Timpul de asteptare pana la a gasi un cumparator interesat, dar si serios nu mai este o preocupare. In plus, unii se tem de pretul negociat necorespunzator, iar intentia este de fiecare data de a recupera mare parte din investitia auto facuta candva. Iata doar cateva avantaje castigate de orice client, prin colaborarea cu AutoDel.

AutoDel a propus o altfel de abordare pentru achizitii auto

Pe piata suceveana si nu numai, achizitia auto insemna prospectarea pietei mai intai de toate. Urma comparatia si desigur o verificare bazata pe cunostinte proprii, intrucat starea de uzura a masinii second hand era determina si timpul de folosire pe care il mai permite aceasta. Inselaciuni de tot felul aduc o alta teama celor care fac o achizitie de autoturism second hand. Intr-un astfel de context, AutoDel vine sa sparga tiparele.

Stocul de autoturisme, apropierea de conceptul clasic de reprezentanta, calitatea masinilor sunt rand pe rand dovada ca abordarea este una eleganta si la un alt nivel. Masinile oferite spre vanzare trec cu brio orice test, reprezentantii AutoDel incurajand un test drive. Pana la urma nimic nu recomanda mai bine o masina decat modul in care aceasta se comporta la drum.

AutoDel permite ca modalitati de plata varianta cash, transferul bancar sau plata cu card. Finanteaza si prin credit auto sau leasing. Practic ofera la scara larga optiuni dintre cele mai variate – branduri diverse de masini, la preturi pe masura.

AutoDel a devenit asadar o promisiune a calitatii in materie de achizitii auto, chiar si cand este vorba de cele second hand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.