3 sfaturi pentru a-ți crește vânzările

73

Cu toții ne dorim ca afacerile noastre să se dezvolte eficient și odată cu ele vânzările să crească semnificativ. Apelăm deseori la diverse metode și proceduri care nu dau întotdeauna rezultatele scontate.

O aplicație de tip SFA (Sales Force Automation) este principala soluție care te ajută să optimizezi vânzările tale, începând de la centralizarea informațiilor pentru o mai bună claritate și până la planificarea rutelor agenților.

Pentru a-ți crește vânzările urmează aceste 3 sfaturi:

  1. Automatizează forța de vânzări

Folosește aplicația SFA și redu timpul de muncă al agenților tăi din teren. Cu ajutorul acestei soluții, agenții din teren pot prelua mai multe comenzi într-un timp mult mai scurt.

  1. Fidelizează-ți clienții

Oferă-le clienților tăi o experiență de neuitat atunci când comandă produsele/serviciile tale. Ai grijă ca ele să fie livrate în condiții corespunzătoare și să respecte timpii de livrare. Fidelizează-i pe clienții tăi prin oferte și reduceri și încearcă să păstrezi o relație armonioasă cu aceștia. Cu ajutorul modulului Promoții al soluției Optimall SFA poți predefini 3 tipuri de promoții: flux, pachet și flexibile.

  1. Instruiește-ți angajații

Oferă-le angajaților tăi training-uri frecvente ale soluțiilor software folosite pentru o asimilare cât mai corectă a funcționalităților acestora, prin prisma acestei acțiuni asigurându-ți o economie de timp dar și o creștere  a eficienței și productivității angajaților tăi.

Prin aceste 3 metode, vânzările tale vor fi într-o continuă creștere. Fiind vorba de automatizare, procesul de inventariere al mijloacelor fixe sau al obiectelor de inventar poate fi și el automatizat cu ajutorul unei soluții destinate exclusiv inventarierii acestor bunuri, Optimall SMIS (Smart Mobile Inventory System).

Ambele soluții pot fi personalizate în funcție de specificul business-ului tău. Scrie-ne la adresa de email optimall@arobs.com sau contactează-ne la numărul de telefon 0748 158 881 iar noi te vom ghida să alegi cea mai bună soluție pentru afacerea ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.