AutoDelRulate, unul din acei dealeri auto second hand despre care să știi

19
Publicitatelibris.ro

Dacă îți dorești să achiziționezi un autoturism și/sau să îl vinzi pe al tău, AutoDelRulate vine în ajutorul tău! Compania se ocupă de vânzarea mașinilor și de comercializarea lor la cele mai înalte standarde. Vei descoperi o mulțime de autoturisme second hand în condiții excelente, dintre care o poți alege pe cea mai potrivită pentru tine. Toate mașinile sunt verificate tehnic și estetic înainte de a fi comercializate, așadar poți fii sigur că investiția pe care ai făcut-o este una bună. În plus, te vei bucura și de ajutor din partea specialiștilor dacă vrei să vinzi propria mașină.

Publicitateperfect-tour.eu

AutoDelRulate dispune de mai mulți specialiști și dealeri auto second hand la care poți apela ori de câte ori este necesar în legătură cu mașina ta. În cadrul acestei companii te bucuri de multiple servicii, printre care se numără mașinile la comandă, controlul tehnic, pregătirea estetică sau test drive-ul. Fiecare dintre aceste aspecte are o adevărată importanță pentru fiecare șofer. Astfel, dacă nu ai găsit încă mașina potrivită, aceasta poate fi adusă la comandă, proces care se desfășoară direct pe site.

Orice mașină rulată comercializată de către AutoDelRulate este verificată tehnic foarte riguros și pregătită estetic, astfel încât aspectul și funcționarea acesteia să fie similare cu una nouă. Tot la AutoDelRulate te bucuri și de un test drive gratuit pentru mașina dorită, pentru a te asigura că investiția este una eficientă pentru tine și/sau pentru familia ta. Detalii despre fiecare dintre aceste aspecte vei regăsi pe site.

Gamă largă de mașini disponibile

AutoDelRulate îți oferă acces la numeroase autoturisme potrivite pentru orice șofer. Vei găsi în gama de mașini mărci și modele foarte cunoscute, cât și cele mai puțin cunoscute. În funcție de bugetul tău, poți selecta mașina potrivită. În secțiunea de mașini disponibile ai o listă completă cu toate cele care se află pe stoc, pe care le poți și vedea în cadrul showroom-urilor din București și din Suceava.

Tot pe site ai și secțiunea destinată mașinilor la comandă. Pentru a putea solicita un autoturism la comandă este necesar să completezi formularul de pe site. Mai apoi, specialiștii se vor ocupa de căutarea acesteia, iar la final vei fi contactat în legătură cu acest aspect. Detaliile pe care trebuie să le oferi pentru mașina visurilor tale sunt numeroase, iar pe site le ai pe toate la dispoziție.

Postează gratuit informații cu privire la mașina ta

În cazul în care te-ai hotărât că e timpul să vinzi mașina de care dispui, o poți posta în cadrul site-ului gratuit. Trebuie doar să îți creezi un cont pe site și beneficiezi de promovarea gratis. De asemenea, dacă îți dorești poți solicita și un pachet de promovare suplimentar, care asigură o vizibilitate mai mare a anunțului pe cele mai utilizate platforme de la noi din țară.

AutoDelRulate cumpără și mașini pe loc, iar tot ce trebuie să faci este să postezi autoturismul pe site, să le transmiți prețul minim și agenții vor lua legătura cu tine.

Contact:

0374 006 006

contact@autodel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.