Betonul decorativ este potrivit pentru spatii rezidentiale si comerciale

149
Publicitate

Betonul decorativ este un produs inovator folosit pentru acoperirea suprafetelor. El este potrivit pentru pavarea sau renovarea pavajelor din orice fel de spatii:

  • rezidentiale: case (pardoseli, pereti interiori, fatade, scari), gradini, curti exterioare sau interioare, terase.
  • comerciale: magazine, benzinarii, mall-uri, parcuri de distractii etc..

Betonul decorativ (beton amprentat) este potrivit pentru spatiile extinse, chiar si intens circulate deoarece se monteaza (se toarna) rapid, are timp de executie mai redus decat alte materiale traditionale, se curata foarte usor cu apa si detergent si are nevoie de o simpla lacuire pentru intretinerea culorii si a aspectului ingrijit o data pe an sau o data la doi ani, in functie de cat este de utilizat.

Publicitate

Pavajul din beton amprentat este folosit si pentru spatii mai putin extinse, precum marginile unei piscini, aleile din gradina sau aleile pietonale de acces, trotuarele, scarile, gardurile sau zidurile. Practic, betonul decorativ poate amenaja orice suprafata care suporta turnarea de beton, fie ea orizontala, verticala sau inclinata.

Betonul decorativ se foloseste la pavarea spatiilor rezidentiale sau comerciale deoarece s-a demonstrat ca este un material rezistent, un material care ofera durabilitate in timp. Indiferent ca este vorba despre un spatiu comun rezidential, un drum de acces privat, un showroom, o pensiune, un pub sau un restaurant, pavajul din beton decorativ poate reprezenta o solutie excelenta de pavare.

Este important ca in astfel de spatii sa utilizati un pavaj care sa va ofere garantia unui aspect estetic cat mai durabil si sa va scuteasca de cheltuieli suplimentare pentru intretinere sau reparatii.

Specialistii in amenajari recomanda pavajele de beton decorativ pentru spatiile rezidentiale si comerciale, deoarece acestea imbina perfect caracterul pratic (rezistenta si durabilitatea) cu aspectul estetic deosebit. Apelati intotdeauna la echipe profesioniste de pavare! Mai multe detalii gasiti pe: beton amprentat slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.