Black Friday, o necesitate

696
Publicitate

Suntem diferiti, prin urmare, pasiunile si gusturile noastre difera de la om la om, de la personalitate la personalitate, de la o posibilitate de a le exploata la alta. Sa gasim un echilibru intre toate acestea este de-a dreptul dificil, insa nu imposibil. Intr-adevar, posibilitatea aceasta nu apare in fiecare zi, dar are o zi anume sau, in anume cazuri, mai multe- o singura data pe an. Posibilitatea aceasta despre care vorbim poarta numele de Black Friday sau Vinerea Neagra, care tine de regula de la o zi, la 10 zile.

Black Friday este cea mai inspirata idee pe care firmele romanesti a adoptat-o din strainatate. Ideea s-a nascut in Statele Unite ale Americii si in fiecare an, in luna noiembrie, la sfarsit, evenimentul Black Friday anunta inceperea sezonului de cumparaturi de iarna. La noi in tara, in schimb, fiecare luna de noiembrie anunta oportunitatea ideala a unor cumparaturi pentru cei dragi, dar si pentru sine, avand in vedere apropierea sarbatorilor de Craciun.

Publicitate

Ofertele si reducerile de Black Friday sunt cele mai asteptate, inca din momentul in care sunt anuntate. In general, cand vine vorba despre reduceri, ne transformam in mici vanatori de ocazii si oportunitati de a obtine lucrul dorit la un pret cat mai abordabil, astfel inca sa ne si permitem sa investim in el.
De regula, oferte de black friday ne ofera ocazia de a economisi bani si a pastra acel nivel de calitate pe care ni-l doream si care, in mod normal, era accesibila doar la un pret mai mare. Spre exemplu, reducerile la laptop-uri pot trece si de 30%, iar reducerile la carti pot ajunge pana la 90%. Anul acesta, Altex anunta reduceri de pana la 75%, Avon anunta reduceri de pana la 71%, Flanco anunta reduceri de pana la 80%, Orange anunta reduceri de pana la 75%. Tot ce trece de 50% suna mai mult decat tentant, avand vedere ca de suma economisita de cel putin 50% ne putem achizitiona un alt produs, la fel de util.   

Majoritatea ofertelor incep la 00:00 noaptea, insa ziua in care incep difera. Anul acesta, Black Friday se va desfasura pornind de la doua zile- 18 sau 25 noiembrie. Tocmai de aceea, trebuie sa consultam site-urile de profil, astfel incat sa stim cu siguranta ziua in care incepe, avand in vedere ca stocurile nu sunt nelimitate si, cu atat mai putin, in ziua de Black Friday, cand toata lumea isi urmareste obiectivul si este pregatita sa il si obtina.

In concluzie, adevarul este ca ar trebui sa fim recunoscatori ca avem o astfel de oportunitate, chiar daca este o data pe an. Black Friday vine ca o sursa de intelegere a faptului ca exista multe alte nevoi care cer investitie. Ofertele de Black Friday apar, asadar, ca o nevoie, de asemenea, si, trebuie sa recunoastem, suntem norocosi ca un numar din ce in ce mai mare de magazine adopta fenomenul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.