Computer tomograf bucuresti non stop la clinica Romgermed

203
Publicitate

Pentru a maximiza siguranta pacientului, scanerele CT Romgermed Clinic includ o serie de aplicatii noi care ajuta la reducerea expunerii. Prin urmare, fiecare pacient va primi doar doza adecvata nevoilor sale imagistice. Computer tomograf bucuresti non stop la clinica RomGerMed.

Publicitate

Utilizarea acestei scanari computer tomograf bucuresti non stop este o metoda foarte precisa care nu afecteaza in niciun fel pacientul. Aceasta este o metoda foarte utila deoarece se pot obtine imagini de inalta rezolutie si extrem de precise ale organelor interne. In unele cazuri, in functie de software-ul utilizat, organele pot fi construite in 3D.

Cum se pot pregati pacientii pentru o scanare CT neintrerupta in Bucuresti?

Ca in cazul oricarui examen, in cazul unei tomografii, pacientul trebuie sa faca pregatirile necesare. Prin urmare, inainte de a face o scanare CT, pacientul trebuie sa faca urmatoarele:

Inainte de orice tomografie neintrerupta in Bucuresti, pacientul va fi rugat sa completeze un chestionar pentru a-si determina eligibilitatea pentru astfel de examinari.

Pentru a se pregati pentru acest examen, pacientilor li se va cere sa utilizeze anumite substante orale care ajuta la stabilirea unui diagnostic mai precis.

Daca pacientul a fost supus analizelor radiologice cu bariu, trebuie sa astepte cel putin 2-3 zile inainte de a fi efectuate astfel de analize.

Testul fiecarui pacient va fi diferit, asa ca unii pacienti trebuie sa fie supusi unei serii de teste de laborator inainte de a fi testati.

Ce ar trebui sa faca pacientii in timpul unui computer tomograf bucuresti non stop?

O scanare computer tomograf bucuresti non stop neintrerupta dureaza aproximativ 15-20 de minute. Testul este sigur pentru pacienti. Cu toate acestea, pacientii ar trebui sa retina ca in timpul acestui examen ar trebui:

  • S-a intins pe masa aparatului de examinare;
  • Stai pe loc;
  • Pacientului ii este strict interzis sa poarte orice tip de bijuterii in timpul examinarii.
  • La Clinica Medicala Romgermed, pacientii au posibilitatea de a face o tomografie.
  • Intregul proces nu este complicat si nu dureaza mult. Pune-ti intotdeauna sanatatea pe primul loc si acorda-ti timp.

Echipa Romgermed este mereu la dispozitia dumneavoastra si va ofera intotdeauna servicii de calitate. Totul se face intr-un mod profesionist si nu trebuie sa va faceti griji. Totul pentru ca echipa Romgermed a fost bine pregatita si a avut de-a lungul timpului sa se ocupe de cazuri similare cu ale dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.