Brodank, lenjeriile ce trec testul timpului

441
Publicitate

Pentru multi lenjeriile de pat se asociaza cu un strict necesar, cel de a „imbraca” fiecare element al patului intr-o husa cu dublu rol, de protectie si cu un accent estetic. Lenjeria de pat este practic indispensabila oricarei case, oricarui pat de dormit. Alegerea pe care o facem vis a vis de astfel de seturi reflecta si gradul de cunoastere despre ce inseamna calitatea acestora. Se poate spune astfel ca Brodank, producator de lenjerii si textile pentru hoteluri in principal, defineste cel mai bine acest sector, prin insasi activitatea desfasurata.

Brodank a mizat mereu pe calitate, ori acest aspect nu poate fi ignorat. Astfel, are la baza materiale de inalta clasa si in principal bumbac pentru crearea seturilor de lenjerii de pat. Ca o diferenta fata de cei care utilizeaza acest tip de material insa de o grosime necorespunzatoare, trebuie spus ca rezistenta produsului se vede dupa testul timpului. Avand in vedere ca publicul tinta al celor de la Brodank este reprezentat de unitatile hoteliere se intelege si preocuparea maxima de a crea lenjerii ce se comporta excelent ca urmare a utilizarii si spalarii frecvente.

Publicitate

Dovedind mai mult ca merita investitia de acest gen, gama de produse de marca Brodank s-a extins in timp, ajungand sa fie realizate si alte tipuri de textile pentru astfel de unitati. De la prosoape la perdele, cuverturi etc. se pot realiza pe comanda textile ce se integreaza perfect in decorul unei camere.

Cum si-a mentinut acest producator un loc de top de-a lungul anilor

Secretul succesului este pentru unii perseverenta. Insa aceasta nu ar fi nimic daca nu ar exista si calitate in serviciile oferite. In plus, la Brodank diversitatea de produse pare sa fie un alt element ce a contribuit la continuitatea pe aceasta nisa.

Si-au mentinut si o o deschidere catre public, oferind preturi de producator. Pentru ca nu se poate ignora factorul financiar din alegerile facute, se pare ca Brodank favorizeaza calitatea si paveaza un drum spre ceea ce conteaza. Asa cum se poate regasi si in cadrul paginii lor oficiale, lenjerii-hotel.ro, lenjeriile pot fi confectionate din materiele diverse, tinand cont de un gramaj corespunzator, pentru ca seturile sa fie confortabile si rezistente.

Spre exemplu, lenjeriile din sifon nu pot fi ignorate. Cele din damask de asemenea asigura un stil confortabil, in timp ce bumbacul satinat rasfata cu textura sa. Dar la fel de important aici este ca astfel de materiale au un gramaj ce sporeste rezistenta lenjeriilor. Nu sunt mai subtiri de 100 gr/mp, in timp ce unele lenjerii groase au chiar si 190 gr/mp. Acestea intretin starea de bine si vor fi mai avantajoase.

Un aspect interesant este ca astfel de lenjerii sunt moi la atingere. Printr-o combinatie de fibre, lenjeriile produse de Brodank tin cont de fiecare aspect: rezistenta, design, confort si pret echilibrat.

Avantaje de colaborare cu Brodank

In cei 25 de ani de experienta se poate spune ca atingerea perfectiunii in materie de producere de lenjerii a fost doar un pas. Insa in egala masura experienta a fost edificatoare in a intelege tedintele, preferintele publicului pentru a oferi produse pe masura. Unitatile hoteliere sunt atente mereu sa isi completeze camerele pregatite pentru oaspeti cu lenjerii de pat care pot spori gradul de confort al sederii in unitate. Astfel, cei de la Brodank pot executa modele intocmai, dupa cerinte specifice.

Termenii de livrare sunt respectati, colaborarea fiind marcata de relatia directa producator-client, fara intermediari. Mai mult decat atat, lenjeriile produse pot fi cu succes alegeri intelepte pentru orice utilizator casnic. Inseamna grija absoluta pentru modul in care odihna are insemnatate in viata fiecaruia. Se poate solicita o astfel de oferta, indiferent de situatie.

Nu in cele din urma se pare ca realitatea demonstreaza ceea ce cuvintele doar completeaza si mentioneaza. Astfel, lenjeriile Brodank, deja un nume cu traditie pe piata de profil, demonstreaza ca trec cu brio testul timpului, fiind astfel seturi multumitoare din acest punct de vedere. Pastreaza nota eleganta de design, cu simplitate, satisfacand si cele mai pretentioase preferinte.

Odihna este o parte importanta in viata. Cand nu mai punem doar nevoia pe primul loc si decidem sa imbunatatim experienta somnului, un set de lenjerie de calitate este un lucru absolut indispensabil si asa va ramane. De aceea Brodank prezinta interes si isi scrie povestea de succes cu o continuitate de invidiat, dar si de apreciat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.