Cand este cazul sa iti faci control in sectia de endoscopie

234
Publicitate

Vezi si tu aici ce inseamna un control de endoscopie

In general, daca cineva intreaba cine se teme de endoscopie, chiar daca nu ai incercat pana acum procedura, este posibil sa ridici mana. In general, frica de medici si testele de laborator ii face pe romani sa se sperie putin si sa nu efectueze controale regulate pentru a previne boli grave sau mai putin grave.

Publicitate

Din acest motiv este recomandat sa va informati in mod corespunzator despre efectuarea unei endoscopii in cabinetul specialistului. Nu mai asculta povestile auzite de cunoscuti.

Si tu ai nevoie de o astfel de investigatie

In timpul colonoscopiei, specialistul lui Romgermed a introdus un tub lung, subtire (aproximativ 1 cm grosime) in rect, iar pacientul s-a asezat pe masa de consultatie sub anestezie locala.

Medicul acopera apoi intreaga lungime a colonului sub indrumarea unui colonoscop, astfel incat medicul poate vizualiza urmatoarele zone in ordine: zona anala, rectul, colonul sigmoid, colonul descendent, lateral si ascendent, valva ileocecala si ultimul inel ileal.

Colonoscopia dureaza aproximativ 15 minute si nu simte durere, iar pentru a obtine un grad ridicat de confort, pacientii pot primi sedative intravenoase. Datorita echipamentelor de ultima generatie, aceasta cercetare este, de asemenea, usoara.

PRocedurile de endoscopie si colonoscopie sunt disponibile la Romgermed.

Mai multe informatii care iti vor fi de ajutor

Medicii specializati in acest domeniu spun ca acest tip de endoscopie este una dintre cele mai eficiente si precise metode pentru examinarea elementelor legate de esofag, stomac sau duoden. Primul sfat pe care l-au oferit publicului a declarat ca, in ziua in care este programata inspectia, nu trebuie utilizate medicamente cu zaharoza sau tipuri de antiacide.

De asemenea, evitati sa mancati alimente solide sau lichide cu cel putin opt ore inainte de analiza. Toate aceste reglementari trebuie respectate cu strictete, deoarece acestea afecteaza in mod direct ancheta, ceea ce reprezinta un obstacol pentru profesionistii sa interpreteze rezultatele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.