Caramida – avantaje si dezavantaje

732
Publicitate

Alegerea materialului potrivit pentru o constructie este o alegere foarte importanta pentru confortul, calitatea, dar si designul constructiei respective. Astfel, caramida este unul dintre cele mai utilizate materiale de constructii la noi in tara, deoarece aceasta se gaseste sub diferite culori si forme si prezinta o serie de avantaje foarte importante.

Publicitate

Ce avantaje ofera caramida?

Este un material durabil, placut din punct de vedere estetic si mai ales un foarte bun material termoizolator, fiind foarte potrvita pentru in special pentru mediul urban, dar si pentru cel rural. De asemenea, caramida se potriveste foarte bine pentru constructii in zone cu temperaturi joase, deoarece pastreaza caldura naturala foarte mult timp, in special daca constructia respectiva se bucura de razele sorale o buna parte din zi.

Caramida este un material care rezista foarte bine impotriva furtunilor, oferind o foarte buna protectia in zonele cu risc ridicat de furtuni. In plus, fiind un material ignifug caramida este foarte eficienta din punct de vedere energetic si numai. Aceasta este un material stabil care nu necesita mentenanta in timp.
Caramida de calitate buna nu necesita intretinere si rezista foarte bine la deteriorare. In cazul anumitor deteriorari, acestea se pot repara foarte usor. Este de asemenea un material foarte durabil si placut din punct de vedere estetic. Aceasta se poate folosi si in exterior si in interior pentru un design deosebit.
Acest material isi pastreaza foarte bine valoarea un timp, poate fi refolosita sau revanduta fara probleme datorita acestui avantaj important pe care il ofera.

Ce dezavantaje are caramida?

Unul dezavantaj important este dat de calitatea materialelor din care este construita aceasta. Daca sunt utilizate materiale de slaba calitate, aceasta se va ciobi si sparge foarte usor, fiind foarte dificil de reparat. In zonele cu umiditate ridicata, caramida poroasa poate sa favorizeze formarea mucegaiului si de asemenea, se poate deteriora din cauza apei ce se infiltreaza in pori care se contracta si se dilata.
In pricipal cam acestea ar fi singurele dezavantaje pe care le are caramida, dezavantaje care nu o fac sa fie un material mai slab, ci doar trebuie sa fiti atenti la calitatea materialelor din care este construita.

Pe mesterumanole.ro gasiti online caramida de calitate superioara

Site-ul www.mesterumanole.ro comercializeaza online o gama foarte variata de materiale de constructii de cea mai buna calitate si la preturi foarte bune. Aici veti gasi intotdeauna cele mai bune materiale si de asemenea, va puteti consulta cu personalul specializat care va poate ajuta cu orice lucruri ori de cate ori aveti nevoie pentru o constructie. Pentru informatii suplimentare puteti suna la numarul de telefon 0741 238 406.

caramida

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.