Cărți de dezvoltare personală pe care să le citești

176

Îmi place foarte mult să citesc cărți de dezvoltare personală și să mă interesez de metode prin care să mă dezvolt și să învăț lucruri noi. Nu am un top anume și nici nu pot să spun dacă aceste cărți ocupă mai mult timp din viața mea decât documentarele, filmele sau evenimentele de profil la care particip, dar cu siguranță am câteva recomandări care s-ar putea să vă intereseze. Pe lângă conținutul cărților folosesc cititul ca să îmi antrenez și limba engleză astfel că eu le citesc în engleză și titlurile vor fi la fel. Majoritatea cărților prezentate sunt și în română și le găsiți la un search de google distanță.

Loving What Is de Byron Katie – prezintă un sistem cu 4 întrebări care te poate ajuta să te vindeci de griji. Este un fel de sesiune de terapie prin întrebări care te face să realizezi anumite lucruri despre tine. Eu n-am citit cartea, dar am ascultat-o în format audiobook.

Playing Big de Tara Mohr – este o carte dedicată femeilor centrată asupra ideii de a-ți descoperi puterile și de a te dezvolta astfel.

Presence de Amy Cuddy – cartea vorbește despre modalitățile pe care le poți folosi pentru a te simți mai sigur/ă pe tine și pune accentul pe limbajul corpului.

Tiny Beautiful Things de Cheryl Strayed – este o carte care te va face să treci prin toate stările emoționale, iar la final vei învăța cum să abordezi și să rezolvi situațiile neplăcute care apar în viață.

Awaken the Giant Within de Anthony Robbins – faptul că această carte este scrisă de Anthony Robbins ar trebui să fie de ajuns pentru a-i înțelege valoarea, dar voi adăuga și faptul că vorbește despre viață, bani și dragoste într-un mod destul de agresiv care reușește să pătrundă în gândurile cititorului.

Eat, Pray, Love de Elizabeth Gilbert – o altă carte foarte populară de care sigur ai auzit, dar nu avea cum să lipsească din lista mea.

Power of Vulnerability de Brené Brown – disponibilă doar în varianta audio, din această carte vei afla care este puterea pe care ți-o dă vulnerabilitatea și cum poți folosi această slăbiciune, considerată de unii, în avantajul tău.

Spor la citit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.