Cauti sa te dezvolti profesional? Un curs de limba engleza te poate ajuta!

417
Publicitate

La un moment dat, in cariera, apar noi perspective si provocari carora trebuie sa le faci fata. Daca limba engleza reprezinta o provocare pentru tine, ar fi bine sa stii ca un curs de perfectionate te poate ajuta intr-o evolutie pozitiva a carierei.

Limba engleza este de circulatie internationala si, oriunde te-ai duce pe Glob, cu siguranta vei gasi oameni dispusi sa convorseze cu tine in aceasta limba. Limba engleza face parte din familia limbilor germanice occidentale si se scrie cu caractere latine. Totodata, este imba oficiala in Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, Noua Zeelanda si este vorbita de milioane de locuitori din India, Filipine, Jamaica si alte zone din Asia si Africa.

Publicitate

Si cum, la o anumita varsta, foarte multe persoane se intreaba cat de eficient este un curs limba engleza, in cele ce urmeaza iti vom explica faptul ca este mai usor decat crezi sa o inveti.

De regula, cursurile de limba engleza te ajuta sa iti dezvolti cinci competente fundamentale cu privire la folosirea activa a limbii in situatii concrete: intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris, interactiunea in conversatie. De cealalta parte, vei gasi cursuri de engleza standard, specializate (business, bancar, tehnic, medical, etc.) sau pentru certificare internationala de tipul Cambridge, Toefl, Ielts etc.

In functie de tipul de curs la care vrei sa participi, va exista un program a carui structura va urmari:

  • dezvoltarea abilitatilor de a scrie corect
  • sesiuni practice, prin care cursantii isi exprima in mod liber idei si opinii in limba engleza
  • dezvoltarea abilitatilor de a citi si a comunica liber pe baza unor texte din diferite arii
  • intelegerea pronuntiei in limba engleza
  • regulile sintactice, gramaticale si morfologice
  • rezolvarea oricaror dificultati intampinate in scrierea sau vorbirea limbii engleze.

Continua sa iti dezvolti limba engleza si acasa

Pentru ca suntem in epoca internetului, e mai usor decat crezi sa iti imbunatatesti engleza si acasa. Desi multe cursuri ofera materiale auxiliare, pe internet poti gasi filme si muzica ce te vor ajuta sa iti exersezi pronuntia. Char daca nu crezi in aceasta metoda si nu iti dai seama cum ai putea sa inveti tu engleza doar uitandu-te la televizor, la filme in limba engleza, specialistii spun ca creierul nostru este foarte concentrat pe actiunea care se petrece si incearca sa dezlege cat mai multa informatie.

Atunci cand vizionezi un film, incearca sa setezi subtitrarea pe limba engleza si astfel iti vei imbunatati vizibil pronuntia.

Incearca sa inveti propozitii, ca sa stii sa contextualizezi. De fiecare data, acel cuvant va fi asociat de mintea ta cu o fraza anume, ceea ce te va face sa iti amintesti mai usor cuvantul respectiv. Este esential ca, de fiecare data cand inveti un cuvant, sa nu il memorezi singur, ci sa il inveti citindu-l in cadrul unor propozitii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.