Ce nu trebuie să ratezi când mergi într-un city break în Paris?

402
Publicitate

Paris. Orașul iubirii și al romantismului suprem. Intitulat și Orașul Luminilor, Paris este o destinație preferată de foarte mulți turiști, datorită numeroaselor atracții pe care le oferă. Dacă ai ales să mergi într-un city break în Paris, asigură-te că nu ratezi niciun obiectiv și profită la maxim de această vacanță.

Publicitate

Vizitează atracțiile emblematice

Planificarea unui city break Paris trebuie realizată în avans pentru a te asigura că vei bifa pe listă cât mai multe atracții turistice emblematice. Primul lucru pe care să îl vizitezi este faimosul Turn Eiffel, urmat de Muzeul Luvru, Castelul Versailles, Arcul de Triumf, Pantheonul și Catedrala Notre Dame. Dacă ratezi vreun obiectiv, alege să mergi într-un alt city break, atunci când timpul îți va permite. 

Mergi la pas prin cartierele Parisului 

Ajuns în Paris, în mod obligatoriu trebuie să străbați pe jos cât mai multe străzi pariziene. Fiecare cartier deține o doză de rafinament ce promite ceva complet diferit, lăsându-te să descoperi comori la fiecare colț. 

Începe cu o plimbare pe Champs-Elysees, unul dintre faimoasele bulevarde din Paris. Vei găsi o mulțime de buticuri și restaurante, care îți vor delecta simțul vizual și papilele gustative. Vibrantul cartier Latin, zona gării nu trebuie nici ele ratate. Iar cartierul parizian Saint-Germain-des-Pres, te va răsfăța cu amestecul său savuros de cafenele.

O călătorie în catacombele orașului sau o vizită în prestigioasele muzee franțuzești îți vor oferi de fiecare dată ceva nou, care să te uimească. 

Delectează-ți papilele cu gastronomia franceză

Într-un city break în Paris nu trebuie să eviți delicioasele rețete de mâncare, fie că alegi delicatese de la vânzătorii stradali, fie vizitezi unul dintre restaurantele chic de pe Champs-Elysees. Vederile pitorești, alături de gustoasele rețete și un pahar cu vin îți vor îndulci serile. Bucătăria franceză autentică te va trimite cu gândul la o cină romantică, alături de persoana iubită. 

Bucură-te de un croissant și o cafea delicioasă

Dacă ai ajuns în Paris, este necesar să încerci renumitul croissant francez alături de o cafea savuroasă. Patiseriile fermecătoare ale orașului sunt pretutindeni, așadar nu vei avea nicio scuză pentru care să nu te răsfeți. 

Vizitează Galeriile Lafayette

Galeriile Lafayette reprezintă una dintre atracțiile de lux ale Parisului, fiind cel mai mare magazin de lux din întreaga Europă. Este un magazin emblematic, unde vei regăsi o gamă largă de mărci, de la prêt-à-porter la haute couture, potrivite pentru orice buzunar. 

Nu uita de Disneyland Paris și Walt Disney Studios

Disneyland Paris și Walt Disney Studios sunt și vor rămâne o atracție senzațională, atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. Vei simți magia Disneyland imediat cum vei păși în parc și îți vei crea amintiri frumoase, pe care să le povestești celor dragi când te vei întoarce acasă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.