Sfaturi in alegerea tehnologiei si a renumitelor becuri cu LED

3

Mica introducere despre becuri LED

Avantajul tehnologic al dezvoltarii unor becuri cu LED este rapid si agresiv privit dintr-o perspectiva pozitiva, producatorii concureaza cu becurile de design LED pentru fiecare aplicatie din familie, in timp ce se straduiesc sa reduca pretul de vanzare al punctelor cheie acceptate ale consumatorilor.
becuri led
In zilele noastre, aceste obiective au fost pe deplin satisfacute. Becuri LED sunt mai ieftine decat becurile economice incandescente sau CFL, in timp ce expertii utilizeaza LED-uri si pot fi utilizate, de asemenea, pe scara larga pentru toate aplicatiile de iluminat interior si exterior in orice familie.

Culoarea unui bec LED: calda sau neutra, niciodata rece

Pentru ca vorbim despre luminoasa, vorbim despre culoarea aditivilor, LED-urile rosii si verzi au nevoie de un partener albastru pentru a obtine lumina alba. Primul LED albastru a avut loc in unele locuri la mijlocul anilor 1970, dar au fost foarte scumpe si foarte invalide.

Doar 20 de ani mai tarziu, un grup de cercetatori japonezi au reusit sa creeze o puternica conducere puternica, realizand acest lucru, facandu-le un premiu Nobel. Cu toate componentele necesare, becuri cu LED-uri pot fi finalizate si vandute, iar primul model de piata a marchiat piata in ultimul deceniu.

Bucura-te de un consum minim

Consumul minim face posibila cea mai ieftina productie de lumini economice! Timpul de iluminare reprezinta 20% din consumul total de energie al camerei si cel mai simplu mod de a reduce factura de energie electrica este de a inlocui becurile cu incandescenta, cele mai ecologice si consumate becuri LED.

Consumul de energie al becurilor si LED-urilor economice (diode emitatoare de lumin) este de pana la 80-90%. Prin urmare, este clar ca putem reduce energia consumata in locuintele noastre, inlocuind pur si simplu becurile clasice cu becuri sau LED-uri si emisiile de dioxid de carbon care consuma la nivel global incalzire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.