Avantajele jocurilor domino pentru cei mici

5

In ziua de astazi avem la dispozitie o multime de jocuri si jucarii. Dar, noi adultii, trebuie sa le selectam pe cele care le aduc copiilor nostri cele mai multe beneficii, mai precis cele care prin joc si distractie reusesc sa le imbunatatesc mai multe abilitati.

Una din cele mai bune optiuni pe care le avem la dispozitie sunt jocuri si jucarii educative, iar printre acestea se numara si joc educativ domino.

 Jocul Domino Jumbo disponibil pe jucaresti.ro, este compus din 28 de piese din lemn, viu colorate si dimensionate perfect pentru mainile celor mici, astfel incat pe langa faptul ca sunt foarte atractive, sunt si usor de manevrat. Toate piesele pot fi depozitate in cutia de lemn robusta, cu capacul sau glisant.

Avantajele jocurilor domino pentru cei mici 4

Jocul domino este un joc atemporal, extrem de interesant, aparut in China in jurul anilor 120 dHR. Iar abia la sfarsitul secolului al optsprezecelea jocul a ajuns in Anglia unde a devenit extrem de popular intr-un timp extrem de scurt. Cuvantul DOMINO este de origine franceza si se crede ca provine de la mantile negre purtate de preotii crestini in timpul iernii. Astazi, exista mai multe variante ale acestui joc, Dominoul fiind un joc care se joaca in toata lume, dar cu precadere in America Latina. In Anglia, Campionatul National de Domino se desfasoara anual inca din anul 1985.

Avantajele jocului Domino:

 

  • Joc de familie – Este un joc potrivit pentru intreaga familiei, de la mic la mare.
  • Este un joc care stimuleaza competitivitatea;
  • Este un joc care stimuleaza si gandirea logica;
  • Este un joc care contribuie la dezvoltarea simtului de observatie;
  • Este un joc care antreneaza memoria;
  • Este un joc care contribuie la dezvoltarea dexteritatii;
  • Este un joc care ne tine concentrate si atenti la detalii.

 Daca iti doresti un joc domino, il poti achizitiona de pe jucaresti.ro. Vezi detalii produs. Si astfel vei avea parte de distractie alaturi de toti membrii familiei tale, indiferent de varsta. Mai mult decat atat, chiar daca este un joc vechi, acesta nu si-a pierdut din atractivitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.