Tu sti la ce detalii sa fii atent cand cumperi masini second hand vanzare?

288

De cele mai multe ori sa cumperi masini second hand vanzare poate fi o adevarata loterie, deoarece o masina care pare fara cusur la prima vedere se poate dovedi a fi un dezastru pe patru roti. Iar odata ce cumperi masini second hand vanzare si constati ca ceea ce ai cumparat este foarte departe de ceea ce ti-ai dorit, devine destul de dificil sa mai dai inapoi.

Fiindca odata cumparata, masina second hand nu mai poate fi returnata, iar aceasta este una dintre principalele probleme cu care se confrunta cei care cumpara astfel de masini.

Este optiunea pentru masini second hand de vanzare avantajoasa?

Insa, cu putina atentie, achizitia de masini second hand vanzare se poate dovedi a fi cel mai bun lucru pe care il faci, iar motivele sunt numeroase. Dar, mentionam, este esential sa stii ce masina cumperi si, mai ales, de la cine o cumperi.

Tot mai multi romani aleg sa isi cumpere masini second hand in special, datorita pretului mai mic. De exemplu, este o solutie pe termen lung mult mai buna achizitia unei masini la pret redus, decat a uneia noi.

Sa faci un credit la banca pe o perioada mare de ani pentru cumpararea masinii visurilor tale poate fi neinspirata. Fiindca, in momentul in care vei termina de achitat creditul respective, masina va fi deja una veche, care necesita reparatii.

De aceea, o masina la mana a doua poate fi o solutie mai buna, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere practic, deoarece vei avea un autoturism in stare de functionare, modelul dorit de tine in momentul respective, fara a face prea mari compromisuri.

La ce sa fii atent atunci cand iti cumperi o masina la mana a doua

-Analizeaza cu atentie interiorul si exteriorul masinii. Increderea exagerata in cel care iti vinde masina si chiar in persoanele de la service-ul ales care o verifica din punct de vedere tehnic nu trebuie sa submineze increderea in propria ta intuitie si spirit de observatie. Dimpotriva, de cele mai multe ori se poate intampla ca intuitia ta sa fie corecta si sa nu trebuiasca sa mai faci o vizita si la service-ul auto.

-Fa un test drive. Ai verificat masina din punct de vedere tehnic si ai constatat ca aceasta este in perfecta stare de functionare. Esti multumit de pret, de modul in care masina arata, stii ca are un consum de combustibil redus, prin urmare este convins ca ai gasit masina visurilor tale. Un singur lucru trebuie sa mai faci: sa o conduci chiar tu.

De exemplu, daca ai ales un anumit model de masina, pe care nu l-ai mai condus niciodata, inainte de a o cumpara, asigura-te ca, atunci cand conduci, este masina care corespunde asteptarilor tale.

Istoricul masinii

Alaturi de revizia tehnica la un service auto sunt alte detalii importante care trebuie facute inainte de a lua decizia finala de a cumpara masina respectiva.

Doar un mecanic de specialitate poate observa eventualele probleme ale masinii, asa ca este mai mult decat necesar ca masina sa fie vazuta de catre acesta.

Locul din care cumperi masina

Intra pe site-ul Autogeist si vezi modelele de masini second hand vanzare, la cele mai bune preturi.

Date de contact:

Email: office@autogeist.ro

Telefon: 0236 449 018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.