Cat de importanta este achizitia unui sistem de supraveghere video exterior pentru afacerea ta?

337

Candva, sistemele de supraveghere care functionau pe tehnologia analogica au reprezentat un progres in domeniul securitatii si monitorizarii indiferent de domeniu sau aria de activitate. Dar vremurile s-au schimbat, iar supravegherea video digitala face ca tehnologia analogica sa fie depasita.

Daca intentionati sa instalati un nou sistem supraveghere video exterior sau va ganditi sa va actualizati vechiul sistem, este important sa cunoasteti avantajele pe care le poate oferi un sistem de supraveghere video digitala.

Caracteristicile unui sistem supraveghere video modern

Implementarea unui sistem de camere de securitate vizeaza protejarea bunurilor companiei, incluzand activele de infrastructura, precum si siguranta angajatilor. De la prevenirea furtului la detectarea comportamentului clientilor, sistemele de supraveghere video ofera companiei dumneavoastra o serie de beneficii demne de a fi luate in considerare.

De zeci de ani, supravegherea a fost standardul pentru securitate in diferite industrii. Dar tehnologia si software-ul de sprijin s-au imbunatatit drastic in timp, acum fiind un moment bun pentru un upgrade la un sistem digital de supraveghere video. Iata cateva avantaje aduse de utilizarea unui sistem supraveghere video contemporan.

Protejati compania

Instalati sisteme de supraveghere video exterior in interiorul si in afara locului de munca pentru a inregistra raufacatori care vandalizeaza sau fura proprietatea companiei. Imaginile video vor ajuta in depistarea hotilor. Camerele de supraveghere video inregistreaza, de asemenea, acte de furt al angajatilor. Camerele de luat vederi pot actiona ca o descurajare a criminalitatii. Atunci cand infractorii vad o camera de supraveghere sau angajatii stiu ca supravegherea exista, activitatea criminala va scadea considerabil.

Protejati angajatii

Sistemele de supraveghere video exterior protejeaza angajatii atat direct, cat si indirect. Un sistem supraveghere video performant poate inregistra cazurile de abuz sau hartuire a angajatilor fata de alti angajati. De asemenea, se monitorizeaza activitatea fiecarui vizitator care intra in cladire si se pastreaza o inregistrare video a unei activitati suspecte.

Monitorizarea comportamentului clientilor

Unitatile de vanzare cu amanuntul (magazine mai mici sau mai mari) utilizeaza supravegherea video pentru a monitoriza ceea ce fac clientii. De exemplu, daca un client pretinde ca a cumparat un articol scump, dar nu are chitanta, inregistrarile de supraveghere video sunt folosite pentru a stabili daca persoana a fost sau nu in magazin in ziua respectiva si daca a cumparat articolul. Supravegherea video va clarifica un schimb intre un client si un angajat al magazinului. In cazul in care clientul solicita compensatii financiare pentru ca sustine ca un angajat a fost nepoliticos, dovezile video pot demonstra daca acesta a fost sau nu cazul.

Reduceti costurile

Foarte important, supravegherea video este mai rentabila decat orice alta metoda de supraveghere. Un sistem digital necesita o infrastructura fizica mica pentru a functiona. Deoarece camerele digitale produc imagini de calitate superioara cu unghiuri de vizualizare largi, nu veti avea nevoie de multe camere pentru a acoperi spatiul. Fluxurile digitale pot fi comprimate si stocate utilizand foarte putin spatiu si resurse.

Specialistii de la e-camere.ro aduc in prin plan ca principal avantaj monitorizarea de la distanta. Puteti monitoriza activitatea de oriunde din lume, atata timp cât aveti o conexiune la Internet. Dispozitivele mobile, laptopurile si tabletele sunt toate compatibile cu majoritatea sistemelor de supraveghere video. Va puteti conecta la sistemul dumneavoastra de securitate de la oricare dintre aceste dispozitive si puteti vizualiza fluxuri live sau puteti accesa imagini arhivate.

Exista momentan pe piata o paleta extrem de extinsa de modele din carre sa alegeti un sistem supraveghere video eficient. In functie de buget si necesitati, ramane ca dumneavoastra sa alegeti produsul dorit. La adresa e-camere.ro puteti consulta specificatiile tehnice pentru o serie considerabila de modele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.