Ce oferă dezvoltatorii imobiliari din București când vin pe piață cu apartamente noi?

33
Publicitatelibris.ro

Bucureștiul este, cu siguranță, unul dintre orașele cu cea mai rapidă creștere din România. Această dezvoltare se aplică aproape tuturor sectoarelor și nu exclude domeniul imobiliar. Harta orașului arată noi investiții: unele deja finalizate, altele în curs de construcție sau în stadii de proiecte. Poate că apartamentul de vis se numără printre ele? Merită să analizezi atent ofertele, pentru că nu se știe niciodată unde vei găsi locuința potrivită nevoilor tale.

Publicitateperfect-tour.eu

Dezvoltator imobiliar București – apartamente noi în capitală

Un prim pas în descoperirea locuinței perfecte poate fi să contactezi o agentie imobiliara pentru a analiza oferta de apartamente vechi sau noi. Această soluție se poate dovedi a fi productivă, întrucât experții imobiliar oferă consultanță și ajutor pentru întocmirea documentației.  

Dacă dorești un apartament nou, o alternativă comodă este reprezentată de contactarea directă a dezvoltatorilor imobiliari. Există multe companii de construcții în București care oferă apartamente spre vânzare pe piața primară. Acestea oferă spre vânzare apartamente finalizate, locuințe aflate în stadiul de construcție sau în faza de proiectare. Locuințele propuse pot fi achitate parțial sau integral indiferent de faza de construcție în care imobilul se găsește și pot avea finisaje minime, la alb, finisaje standard oferite de investitori sau pot fi găsite și implementate soluții de amenajare personalizate. 

Ce avantaje oferă un apartament nou? 

Apartamentele noi sunt căutate, în detrimentul celor vechi, pentru că vin cu numeroase avantaje:

  • spațiu – proiectele noi sunt gândite să ofere mai mult spațiu rezidenților, față de variantele deja existente în piață. Apartamentele noi sunt mai mari și bine compartimentate, fiind gândite să asigure buna organizare a interiorului, de altfel au zone bine delimitate ce vor spori confortul.
  • finisaje la cheie – operațiunile de renovare pot fi consumatoare de timp și costisitoare; un avantaj al apartamentelor noi este legat de faptul că pot fi achiziționate cu finisaje noi impecabil executate. Astfel de proiecte sunt gândite să asigure clienților, la livrare, posibilitate de mutare imediată. 
  • locație bună – chiar și cel mai frumos apartament situat departe de punctele de interes ale orașului sau cu căi de acces, școli, parcuri, spitale și stații de transport public inaccesibile, nu va atrage interesul clienților. Cei mai mulți dezvoltatori imobiliari Bucuresti cunosc acest aspect și, în consecință, aleg cu atenție zonele în care investesc. 

Cum sunt apartamentele de la dezvoltatori imobiliari București?

Investitorii cu experiență în domeniu știu că nu trebuie să facă rabat la calitate pentru a avea succes în acest sector competitiv. De altfel, consumatorii au devenit tot mai pretențioși, dorindu-și să achiziționeze locuințe spațioase bine poziționate, executate cu responsabilitate și cu finisaje premium. Acest aspect i-a determinat pe investitorii imobiliari din București să crească standardele. Se poate puncta că apartamentele rezidențiale dezvoltate în ultimii ani sunt construite respectându-se cele mai ridicate standarde de calitate.  

Apartamentele de la dezvoltatori includ balcoane și terase spațioase, iar uneori și au grădini sau terase verzi situate pe acoperișurile clădirilor. Un avantaj important pentru cei ce își doresc să se bucure de facilitățile acestor extensii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.