Ce proceduri de remodelare corporala gasesti la Fysiogand?

126
Publicitate

Clinica Fysiogand este o clinica specializata in terapie fizica si remodelare corporala, oferind o serie de proceduri non-invazive care ajuta pacientii sa-si imbunatateasca aspectul fizic si sa isi creasca increderea in sine.

Remodelarea corporala este un proces care implica schimbarea formei sau dimensiunii corpului in mod intentionat si controlat. Aceasta poate fi realizata prin exercitii fizice, dieta sau proceduri non-invazive, cum ar fi cele oferite la clinica Fysiogand. Procedurile non-invazive sunt cele care nu necesita interventii chirurgicale sau alte metode invazive pentru a fi realizate, ceea ce le face o optiune sigura si convenabila pentru multe persoane.

Publicitate

FysiogandVino la Fysiogand pentru remodelare corporala

Clinica Fysiogand ofera o varietate de proceduri non-invazive de remodelare corporala, inclusiv:

Criolipoliza – aceasta procedura utilizeaza temperaturi scazute pentru a distruge celulele de grasime dintr-o anumita zona a corpului. Odata ce celulele de grasime sunt distruse, corpul le elimina natural. Criolipoliza poate fi utilizata pentru a trata zone precum abdomenul, coapsele, bratele si barbia dubla.

Radiofrecventa – aceasta procedura utilizeaza unde radio pentru a incalzi si a contracta tesuturile dintr-o anumita zona a corpului. Aceasta poate fi utilizata pentru a trata zonele cu celulita sau pielea lasata, cum ar fi abdomenul, coapsele, fesele si bratele.

Lipo-laser – aceasta procedura utilizeaza o combinatie de laser si energie electromagnetica pentru a distruge celulele de grasime dintr-o anumita zona a corpului. Odata ce celulele de grasime sunt distruse, corpul le elimina natural. Lipo-laser poate fi utilizata pentru a trata zone precum abdomenul, coapsele, bratele si barbia dubla.

Ultratone – aceasta procedura utilizeaza unde sonore pentru a stimula muschii si a reduce grasimea dintr-o anumita zona a corpului. Aceasta poate fi utilizata pentru a trata zonele cu celulita sau pielea lasata, cum ar fi abdomenul, coapsele, fesele si bratele.

Presoterapie – aceasta procedura utilizeaza compresie pneumatica pentru a stimula circulatia sangelui si a limfei, ajutand la eliminarea toxinelor si la reducerea celulitei. Presoterapia poate fi utilizata pe orice zona a corpului.

Inainte de a recomanda o procedura non-invaziva de remodelare corporala, specialistii de la Clinica Fysiogand vor face o evaluare detaliata a istoricului medical al pacientului si a obiectivelor acestuia. De asemenea, vor discuta cu pacientul despre asteptarile acestuia si despre ce rezultate sunt posibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.