Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi un sicriu?

13

Achizitionarea unui sicriu este o achizitie pe care nu isi doreste sa o realizeze nici o persoana. Cu toate acestea, fiecare dintre noi este obligat la un moment dat sa achizitioneze un sicriu. Viata este atat de imprevizibila motiv pentru care oamenii pot deceda in orice moment. Pentru ca persoanele decedate sa poata fi inmormantate este necesara achizitionarea unui sicriu. Acesta se achizitioneaza din cadrul unui magazin precum pompe funebre Romania care ofera servicii funerare. Exista o varietate foarte mare de sicrie ceea ce inseamna ca achizitia trebuie facuta cu mare atentie pentru a putea achizitiona un sicriu de buna calitate.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi un sicriu? 3

Aspecte care trebuie avute in vedere in momentul achizitionarii unui sicriu

Sicriul trebuie sa fie achizitionat in functie de anumite detalii pentru a putea achizitiona un sicriu de calitate buna. Acesta este folosit pentru ca persoana decedata sa doarma somnul de veci. Avand in vedere acest aspect este necesar ca sicriul sa fie de cea mai buna calitate. Pentru ca acest lucru sa se intample respecta urmatoarele sfaturi:

  • Opteaza pentru un sicriu realizat din lemn de esenta tare. Un astfel de material va face ca sicriul sa fie rezistent, reizstenta fiind cea mai importanta calitate pe care trebuie sa o aiba un sicriu.
  • Culoarea sicriului trebuie sa fie inchisa. Acest detaliu este oferit de catre tipul de lemn utilizat in realizarea sicriului. Avand in vedere ca este vorba despre o inmormantare se recomanda ca sicriul sa aiba o culoare cat mai inchisa. Acest detaliu nu este valabil in cazul in care este inmormantat un copil sau un tanar necasatorit. Intr-o astfel de situatie se opteaza pentru un sicriu de culoare alba.
  • Alege un sicriu al carui model transmite informatii despre personalitatea si caracterul pe care le-a avut persoana decedata. De asemenea, si modelul clasic este unul foarte popular.
  • Dimensiunile sicriului trebuie sa se potriveasca la perfectie cu dimensiunile persoanei decedate. Pentru a evita o situatie neplacuta trebuie acordata o atentie deosebita acestui aspect. Nu esti sigur in legatura cu dimensiunile persoanei decedate? Afla-le inainte de a achizitiona sicriul pentru ca de acestea depinde modul in care defunctul va sta in sicriu.
  • Pretul sicriului trebuie sa fie in raport cu calitatea acestuia. Cu alte cuvinte, nu te zgarci sa platesti o suma mai mare de bani in cazul in care sicriul este de o calitate foarte buna.

Concluzii

Pentru a se asigura ca interesele clientilor sunt respectate de catre firmele care ofera servicii funerare, Servicii funerare Romania verifica constant modul in care se desfasoara activitatea in cadrul acestui domeniu de activitate. Federatia Funerara Romana este organismul care lupta atat pentru apararea drepturilor firmelor care ofera servicii funerare cat si pentru respectarea drepturilor persoanelor care apeleaza la serviciile funerare. De asemenea, specialistii care lucreaza in cadrul acestei federatii iau toate masurile necesare pentru a se asigura ca toate firmele care ofera servicii funerare sunt autorizate de catre DSP. Asadar, gratie federatiei funerare romane, activitatea din cadrul domeniului funerar se desfasoara in cele mai bune conditii. Acest lucru este in avantajul persoanelor care din pacate au nevoie de contractarea serviciului funerar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.