Electric Concept va propune becuri LED! Care sunt avantajele?

239
Publicitate

Ce informatii cunosti despre becuri led?

Ce este mai exact un bec cu LED? Trebuie sa stiti ca aceste becuri LED sunt lampi cu incandescenta si emit lumina trecand un filament prin electricitate. Se compune dintr-o baza, un balon de sticla umplut cu gaz sub vid sau umplut cu gaz inert si un filament in interior. In lampile cu halogen, evaporarea filamentului este prevenita printr-un proces chimic care depune vapori de metal inapoi in filament.

Publicitate

Tu stii care sunt avantajele? iata aici lista concreta:

Durata lunga de viata – Durata de viata a becurilor cu LED este de doua ori mai mare decat cea a lampilor fluorescente (pana la 50.000 de ore) si de peste 50 de ori cea a lampilor cu incandescenta.

Becurile cu LED-uri cu rezistenta mai mare nu au filamente precum lampile cu incandescenta, deci sunt rezistente la socuri si vibratii.

Eficienta excelenta – lumina produsa de becuri cu LED este mai aproape de conceptul de lumina alba, placuta si confortabila pentru ochiul uman.

Consum redus de energie – Principalul avantaj al acestui bec este consumul redus de energie, care este de 10-15 ori mai mic decat becurile cu incandescenta, motiv pentru care becuri cu LED sunt unele dintre cele mai economice becuri.

Tip de lampa becurile cu LED emit lumina rece. (Prin 90% din electricitatea lor este transformata in lumina, doar 10% din electricitate este transformata in caldura)

De unde sa achizitionam astfel de sisteme cu tehnologie actuala

In Electric-Concept, puteti gasi cel mai ieftin bec cu led

Electric-Concept este cel mai nou magazin online de iluminat LED cu cel mai mic pret. Electric-Concept ofera preturi producatorului si ofera, de asemenea, garantii si certificate de conformitate pentru toate produsele pe care le vinde. Pe site-ul www.electric-concept.ro, puteti gasi becuri LED, spoturi LED, benzi LED, proiectoare LED si multe astfel de produse de iluminat LED. Daca doriti sa comandati, puteti apela la 0747081413 sau puteti trimite un e-mail la comenzi@electric-concept.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.