Tego – un material pentru cofrare de calitate si durabil

143
Publicitate

Ce trebuie sa cunoastem despre tego

Tego face parte din categoria materialelor de constructie si isi propune sa faciliteze si sa faciliteze lucrarile care implica asa-numitul proces de cofrare. Lucrul interesant al acestor placi Tego este ca sunt foarte rezistente la aceasta operatiune si peeling repetat.

Publicitate

Este, de asemenea, realizat din film fenolic. Acest lucru garanteaza rezistenta materialului in timp.

De asemenea, trebuie sa mentionam aici ca exista multe modalitati de fabricare a acestui material, adica exista si variante de materiale cu suprafete antiderapante. Aceasta parte este utilizata pentru a creste frecarea si, mai evident, pentru a preveni alunecarea accidentala cat mai sigur posibil.

Aceste scanduri sunt utilizate pe terenuri de sport si chiar la sol cu platforme de transport.

Ce avantaje are acest material

Tego este un material cu multe caracteristici si s-a dovedit foarte util in diverse proiecte de constructii. Deoarece lista proprietatilor acestui material este relativ mare, in acest articol vom discuta doar unele dintre aceste proprietati pentru a obtine o intelegere generala a acestuia.
tego
O caracteristica a acestui material este ca poate fi utilizat in proiecte in care sunt prezente apa si umiditate. De asemenea, aveti optiunea de a achizitiona acest material in diferite dimensiuni, ceea ce face mai usoara integrarea in proiect.

Top 3 beneficii

  1. Compozitie speciala – utilizarea materialelor cu caracteristici specifice este realizata din straturi continue, acesta din urma avand caracteristici limitate, astfel incat materialul limitat are o serie de caracteristici speciale, astfel incat sa poata fi utilizat in mod eficient in proiecte specifice.
  2. Rezistenta mecanica ridicata – deoarece este realizata din mai multe straturi de lemn si lipita cu o rasina speciala, aceste lucruri fac din tego un material rezistent la socuri mecanice.
  3. Rezistenta foarte buna la abraziune – poate fi utilizata pentru a face o matrita dupa indepartarea unei anumite suprafete, ceea ce dovedeste ca tigla are o buna rezistenta la abraziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.