Creșterea musculară și impactul proteinei WHEY

221
Publicitate

Pe piață această proteină se găsește sub mai multe forme. De departe un produs apreciat pentru calitate și eficiență este Whey Protein Izolat și stă sub semnătura brandului Body Line. Are în compoziție toți aminoacizii esențiali și ramificați de care au nevoie mușchii pentru a crește.

Beneficiile Whey Protein

Publicitate

Iată care sunt principalele beneficii ale consumului acestei proteine și ce o recomandă celor ce doresc să crească sănătos și armonios masa musculară.

  • aduce o contribuție însemnată vizavi de creșterea musculară
  • crește rata metabolismului bazal
  • favorizează arderea mai eficientă a caloriilor
  • scade timpii de recuperare post antrenamente
  • reduce catabolizarea musculară specifică de după antrenamente
  • compoziția excepțională de aminoacizi are beneficii superioare, provenind natural din proteina din zer
  • completează dieta, satisfăcând nivelul zilnic de proteine al persoanelor active
  • construiește și recuperează mușchii prin absorbția rapidă în corp
  • susțin orice tip de antrenament, fiind ideal un shake atât înainte, cât și după antrenament.

Culturiștii și atleții folosesc cu încredere Whey Protein sub formă de pudră în combinație cu antrenamentele de rezistență pentru eficiența pe care o are cu privire la menținerea masei corporale slabe, precum și la creșterea rezistenței corpului.

Pentru ca rezultatele să fie vizibile, specialiștii Body Line recomandă combinarea de izolat din zer cu proteine Whey. Absorbția va fi mai rapidă comparativ cu pulberea pe bază de cazeină, iar organismul va primi o proteină completă. Aceasta din urmă are o digerare mai lentă,  deci nu va fi la fel de eficientă pentru sinteza musculară.

Cum se obține proteina Whey disponibilă în magazinul menționat?

La baza obținerii ei stă procedeul CFM – Cross Flow Microfiltration, adica microfiltrare cu flux încrucișat. Este vorba despre un proces fizic folosit în ideea de a obține pulbere de proteine dintr-o soluție apoasă. Rezultatele sunt pe măsură vizavi de calitate.

Izolatul proteic rezultat poate avea o puritate de peste 90%, având carbohidrați și grăsimi în procent de sub 1%. După filtrare rămân proteinele mai mici, mai ușor de absorbit. Elimină totodată lactoza, respectiv rămășițe diverse regăsite în pulberele de o calitate inferioară. Iată o modalitate de a păstra intacte toate proprietățile imunitare specifice zerului.

Bineînțeles, pentru ca toate aceste calități să aibă efect, iar organismul să beneficieze de ajutorul proteinei, este foarte important ca antrenamentele să fie realizate cu seriozitate, corect, constant. Numai în acest mod creșterea musculară va fi vizivilă. Efortul fizic este deci esențial în acest proces. Când cele două – proteina Whey si antrenamentele sportive – se îmbină armonios, rezultatele sunt mușchi frumoși, bine definiți.

Astfel, cei interesați pot afla mai multe despre această proteină și beneficiile ei pe site-ul bodyline.ro, de unde o și pot comanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.