Clinica stomatologica Dental Premier – Extractii + Implanturi + Dinti Ficsi in doar 24 h!

90

Dental Premier este printre putinele clinici stomatologice din Romania ce indeplineste standarde internationale de top. Vorbim de o clinica stomatologica ce detine Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona – lider in tehnologie dentara! Medicii ultraspecializati in implantologie si chirurgie dento-alveolara au in al lor portofoliu Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent ce atesta experienta vasta in  restaurari dentare complexe, durabile si estetice, cu sistemul Dinti intr-o zi – implanturi + lucrare fixa in 24 de ore!

Peste 19200 de tratamente cu implanturi dentare au avut loc la Dental Premier, fiind un succes desavarsit!

Anii de experienta, dar si increderea obtinuta din partea clientilor, alaturi de calificarile de prestigiu obtinute de medici in peste 10 ani, au contribuit la crearea numarului nu mai mic de 19200 de implanturi realizate cu succes in cadrul clinicii Dental Premier.

Peste 11700 de persoane si-au recapatat zambetul, dar si increderea in sine prin intermediul reabilitarilor dentare totale pe mandibula si maxilar cu implanturi dentare rapide.

Cei interesati pot beneficia in Bucuresti, la Dental Premier, de implant dentar rapid 100% biocompatibil de calitate excelenta. In cadrul acestei clinici stomatologice, specialistii in chirurgie orala si implantologie dentara, folosesc, in cazul restaurarilor dentare, 3 tipuri de implant rapid. Amintim aici de implantul INNO, implantul Bredent si implantul Nobel Biocare.

Implanturile dentare rapide se pot aplica imediat, in maxim 24h, cu tot cu coroane provizorii fixe ce se comporta ca dintii naturali. Pana la momentul in care de la tratament trece la lucrarea definitiva, undeva dupa 2 sau 6 luni, pacientul beneficieaza de dinti ficsi provizorii.

Lucrarea definitiva, dintii ficsi permanenti, vor fi realizati din compozit, ceramica presata, zirconiu si nu numai. Mai pe scurt, dintr-un material inalt calitativ, rezistent, 100% biocompatibil.

Inserarea unui implant dentar, in cazul in care nu este nevoie de o aditie de os, dureaza in medie 20 de minute. Daca este nevoie si de sinus lifting intern, extern sau alte interventii absolut necesare, procedura va dura putin mai mult, in functie de complexitatea cazului.

In cazul restaurarilor dentare totale cu lucrari fixe, insertia implanturilor dureaza in medie 2 ore pentru mandibula (arcada de jos) si 3 ore pentru maxilar (arcada de sus).

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile pe care cei de la Dental Premier le ofera, in special despre implantul dentar rapid, cei interesati sunt invitati sa acceseze dentalpremier.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.