Firmele de dezmembrari auto activeaza acum si in mediul online – Wolcar este un reper in acest sens!

219
Publicitate

Cand vine vorba de afaceri ce au un succes de invidiat in mediul online, Wolcar iese in evidenta. Vorbim de o firma specializata in dezmembrari auto si vanzare de piese auto pentru modele diverse de autoturisme.

Pare ca nu exista domeniu ce nu se poate transpune in mediul online. Chiar si cele mai mici interprinderi, cele de familie, isi desfasoara acum activitatea in mediul virtual si au parte de un succes nelimitat, cu mult peste cel pe care un magazin fizic l-ar putea oferi. Wolcar este un exemplu de perseverenta in acest sens.

Publicitate

Wolcar – furnizorul de piese auto pentru romanii de pretutindeni!

Firmele de dezmembrari auto chiar ofera calitate atunci cand vine vorba de piese sau elemente de caroserie, iar Wolcar este pe deplin demonstratia acestui fapt. Serviciile propriu-zise se desfasoara in Malu Mare, Craiova, acolo unde Wolcar isi are sediul. Insa piesele auto obtinute de pe urma dezmembrarilor pot fi livrate oriunde in tara.

Site-ul oficial al celor de la Wolcar dispune de un filtru de cautare bine pus la punct. Cei aflati in cautare de piese auto sau componente pentru modelul de autoturism pe care il detin sunt invitati sa acceseze vw-dezmembrari.ro. Pentru a vedea ce componente sunt disponibile pentru ei, acestia trebuie sa selecteze marca autorismului, modelul, dar si anul fabricatiei, iar apoi toate rezultatele cautarii vor fi afisate cu lux de amanunte.

Atentie! Orice piesa auto de la Wolcar, inainte de a fi expediata spre client, este atent testata pe bancul de lucru. In plus, aceasta vine insotita si de o garantie de 3 luni.

Livrarea este realizata prin curier rapid in maxim 2 zile lucratoare, iar coletul este insotit de factura aferenta.

Bineinteles, publicul din apropierea Craiovei poate profita si de service-ul auto complex de care cei de la Wolcar dispun. Serviciile realizate in service de catre expertii in domeniu de la Wolcar sunt expuse in mediul online, in cadrul site-ului oficial vw-dezmembrari.ro.

2005 a fost anul in care Wolcar a prins viata, iar de atunci si pana acum ofera doar servicii de top pentru clientii interesati. Astazi Wolcar activeaza atat in mediul online, cat si in cel fizic si are pus la dispozitia celor interesati un service autorizat, un parc auto extins si un stoc mereu actualizat de piese auto si componente auto.

Mai multe detalii despre Wolcar regasesc cei interesati pe vw-dezmembrari.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.