Cel mai așteptat sezon din La Casa de Papel – ce știm până acum despre sezonul 3

400

Celebrul serial La Casa de Papel, Money Heist în engleză, a debutat în anul 2017 și până acum a adunat în jurul său o comunitate de oameni foarte numeroasă și interesantă. Acțiunea acestuia se învârte în jurul unui jaf dat de o echipă de hoți antrenați la monetăria națională a Spaniei. Jaful este unul foarte diferit față de cele obișnuite deoarece, în loc să fure bani, echipa condusă de El Profesor vrea să printeze cât mai mulți și să iasă cu ei din ceea ce avea să devină cel mai bine păzit loc din țară datorită forțelor de ordine adunate în jur.

Netflix a anunțat, pe 1 aprilie 2019, că sezonul al treilea al serialului va avea premiera oficială în anul 2019, urmând să fie adăugat pe platforma de streaming pe 19 iulie 2019. În momentul de față puteți urmări primele episoade care sunt deja pe platformă.

Serialul a reușit să atingă un rating de 8.6 pe IMDB, dar cu toate astea, Chernobyl este cel mai bine cotat serial pe acea platformă având o notă de 9.5. Bineînțeles, vorbim despre două lucruri total diferite, dar ca buzz în social media putem spune că există o asemănare foarte mare între ele.

Pe parcursul episoadelor putem vedea cum a reușit să fie aproape tot timpul cu un pas înaintea poliției, dar și micile erori din plan care apar din cauza neînțelegerii dintre membri echipei sau a ostaticilor care vor să facă pe eroii. – A spus Marius Călin despre serial în articolul său cu recomandări de seriale bune.

La Casa del Papel

După ce primul sezon a avut 13 episoade, cel de-al doilea a scăzut la 9, iar cel de-al treilea mai pierde încă un episod și va avea 8 episoade după cum urmează:

  • episodul 1 – Ne-am întors!
  • episodul 2 – Aikido
  • episodul 3 – 48 de metri în subteran
  • episodul 4 – Bum, bum, pa!
  • episodul 5 – Cutiile roșii
  • episodul 6 – Nu a mai contat
  • episodul 7 – O mică vacanță
  • episodul 8 – Razna

Fanii au foarte multe așteptări de la sezonul trei deoarece finalul celui de-al doilea a ridicat foarte multe întrebări legate de soarta echipei care a luat cu asalt monetăria națională, dar și a deciziilor pe care El Professor le-a luat. Cu toate astea, cel mai probabil scenariul nu se va mai învârti în jurul jafului, ci mai degrabă în jurul lucrurilor care se vor întâmpla după acesta și a traseului pe care participanții la jaf, dar și ostaticii îl vor urma.

Pe pagina de IMDb a serialului veți găsi mai multe informații despre serial, dar și o explicație a noilor episoade care va conține și câteva mici spoilere.

Vizionare plăcută și sper ca noul sezon din La Casa de Papel să se ridice la așteptările voastre și să nu vă dezamăgească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.