Sfaturi pentru cei care inchiriaza o masina

435
Publicitate

Ai grija unde alimentezi

Sfaturi proactive: Nu permiteți companiilor de închiriere de autoturisme să vă alimenteze masina de inchiriat atunci când o returnați și nu lăsați sa faca plinul pentru dvs. atunci când o închiriați. Fill-up-uri pot deveni scumpe și atunci când lăsați companiile de închiriere să facă acest lucru, acestea pot percepe de până la trei ori mai mare decât prețul obișnuit. Așa că, deși ați putea simți că obțineți o înțelegere convenabilă prin faptul că firmele de închiriere  fac plinul pentru dumneavoastră, în cele din urmă tot ceea ce faceți este să cheltuiți bani mai multi. S-ar putea sa intampinati aceeasi problema daca alimentati la statiile de benzina de pe autostrada sau in apropierea unei firme de inchirieri auto.

Publicitate

„Spionul” din spatele volanului

Există companii de închiriere care percep mai mult dacă vehiculele lor se aventurează în afara limitelor geografice stabilite de acestea. Chiar și la câțiva kilometri în afara acestor limite imaginare vă puteți pune in fata unei lovituri financiare. Dacă va gânditi să depasiti limita geografica fara sa anuntati, unitățile GPS pot fi folosite pentru a va urmări fiecare mișcare, dezvăluind locația dvs. În principal, companiile mici, la prețuri scăzute, fac acest lucru, iar unele chiar convertesc costurile de închiriere la o rată a kilometrajului pentru a-și determina taxa.

Firmele de închirieri auto ar trebui să includă toate “extra artificiile” lor în prețul de bază al celor care inchiriaza, cu toate acestea, acest lucru nu este ceea ce se întâmplă de fapt. Mai degrabă în șoaptă, site-urile, broșurile etc. vor proclama prețuri ieftine, dar apoi vor adăuga toate elementele extra necesare, inclusiv asigurare, taxe de recuperare și multe altele. Este suficient să  il  ameteasca pe client în momentul în care se află în faza de plată.

Sugestie către toți cei care vă pregătesc pentru călătorii de vacanță sau pentru o călătorie lungă cu mai mulți pasageri: desemnați un șofer și respectați decizia. Ați putea fi taxat până la 30 de dolari pe zi pentru fiecare șofer suplimentar din masina. Ideea este că acoperiți comisioanele de asigurare pentru plus. S-ar putea să spuneti: “Dar dacă obosim și conducem multi kilometri!” Dacă pare imposibil să rămânem la un șofer desemnat, alegeți cel mult doi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.