Cum să alegi cel mai potrivit program resurse umane pentru compania ta?

50
Publicitate

Operațiunile de HR presupun uneori un nivel ridicat de complexitate, iar pentru a le realiza mai ușor poți utiliza un program resurse umane, dar și un program calcul salarii. Aceste soluții software te ajută să automatizezi anumite sarcini administrative și să reduci la minimum birocrația. Atunci când ești în căutare unor instrumente digitale pentru compania ta, îți dorești să le găsești pe acelea care răspund la cât mai multe nevoi particulare.

Identifică softul care îți optimizează cele mai multe procese

Publicitate

Un program resurse umane are rolul principal de a eficientiza operațiunile complexe de HR din compania ta. Atunci când cauți o astfel de soluție digitală, este important să fii atent la numărul de procese pe care îl poate optimiza, astfel încât să reduci cât mai multe acțiuni manuale, repetitive și consumatoare de timp. De asemenea, alege un program resurse umane care se poate integra cu un program calcul salarii, pentru a avea un flux optim al operațiunilor de payroll. 

Ce ar trebui să poți automatiza cu un program resurse umane?

Activități precum gestionarea datelor angajaților, stocarea în format digital a documentelor salariaților, generarea rapoartelor, gestionarea pontajului, eliberarea adeverințelor și multe altele pot fi automatizate cu un program resurse umane. De aceea, e important să identifici o aplicatie HR complexă, care te ajută să economisești energie, timp și resurse materiale. 

Program calcul salarii, softul esențial pentru activitățile de payroll

Atunci când integrezi un program calcul salarii cu un program resurse umane, poți importa datele de pontaj din softul de HR, pentru a calcula rapid și cu precizie remunerațiile angajaților. Chiar dacă în compania ta există situații complexe precum ture de noapte, program de weekend, rețineri salariale, program pe schimburi sau alte situații, un program calcul salarii te ajută să stabilești remunerațiile salariaților într-un mod optim.

Acces facil la toate informațiile importante cu un soft HR

Un program resurse umane îți permite să centralizezi toate datele importante despre angajați în format electronic, pe o platformă accesibilă la orice oră și din orice locație. Prin urmare, informațiile și documentele sunt la îndemâna ta în orice moment și poți accesa rapid și eficient datele necesare pentru procesele de resurse umane. Astfel, elimini nevoia de a păstra în format fizic un număr mare de documente și dosare. 

Caută softuri flexibile și configurabile

Este important ca un program resurse umane, dar și un program calcul salarii să poată fi personalizate pentru a răspunde la nevoile particulare ale organizației tale. De asemenea, caută softuri care să beneficieze de actualizări legislative, pentru a realiza toate operațiunile de HR și salarizare pe baza normelor care sunt în vigoare. Având la îndemână astfel de soluții, reduci la minimum riscul unor sancțiuni sau amenzi din partea instituțiilor statului.

Descoperă aplicațiile dezvoltate de UCMS by AROBS

Dacă ai la îndemână un program resurse umane și un program calcul salarii în cadrul companiei tale, îți eficientizezi operațiunile de HR și payroll, câștigi timp prețioș și te poți concentra mai mult asupra altor activități. Ai nevoie și tu de astfel de softuri? Descoperă aplicațiile dezvoltate de UCMS by AROBS, True HR și dp-Payroll. Contactează specialiștii UCMS by AROBS printr-un mail la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424, și află detalii despre soluțiile software pe care le oferă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.