Cum te poate ajuta clinica de fizioterapie in recuperarea medicala

201

Fizioterapia este o componenta necesara in tratamentul multor boli ale sistemului musculo-scheletic, ale sistemului nervos, in timpul recuperarii leziunilor sau in perioada postoperatorie, a sistemului genito-urinar si a tractului gastrointestinal. Este imposibil sa faci fizioterapie fara un specialist competent in acest domeniu, atunci cand te recuperezi dupa  leziuni sau in perioada postoperatorie. Calificarea medicului este importanta in selectarea si numirea procedurilor.

Trebuie amintit ca tratamentul fizioterapeutic executat la clinica de fizioterapie Bucuresti, are un efect profund asupra organismului si trebuie efectuat numai sub supravegherea unui specialist. Astfel de factori includ haloterapia, nanoterapia, amestecuri de gaze (ozon, terapie cu xenon), lumina cu diferite caracteristici (terapie foto si laser), sunet (fonoforeza), electricitate, radiatii electromagnetice, presiune (baroterapie), balneoterapie, actiune mecanica (masaje, exercitii de fizioterapie etc.).

Tehnici fizioterapie Bucuresti

Tehnicile folosite la un centru profesional de fizioterapie Bucuresti sunt utilizate cu o eficienta egala pentru tratamentul si prevenirea multor boli din diferite domenii ale medicinei – in terapie, urologie, ginecologie, endoscopie, traumatologie, in patologii ORL, precum si in scopuri cosmetice, chirurgicale etc. Aceste fizioterapii imbunatatesc sanatatea, cresc imunitatea, intineresc organismul, refac organele si sistemele. Fizioterapia are o eficienta ridicata, eliminand efectele secundare. De asemenea, contraindicatiile, in fizioterapie sunt minime.

Fizioterapie la clinica din Bucuresti

Fizioterapia este una dintre domeniile cheie ale clinicii din Bucuresti. Se incadreaza armonios in conceptul medicinei integrative, care implica o combinatie de factori fizici simpli si tehnologia moderna. Utilizarea acestor combinatii in scop terapeutic, asigura o eficienta ridicata a tratamentului. Mai mult, efectul nu este asupra unui organ separat, ci asupra intregului organism, care este un sistem unic. Aceasta abordare creste eficacitatea fiecarei proceduri.

Specialistii clinicii de fizioterapie Bucuresti sunt extrem de calificati si au la dispozitie un arsenal puternic de capacitati naturopatice si hardware pentru o gama larga de proceduri. De exemplu, clinica are capabilitati hardware pentru utilizarea combinata (complexa) a mai multor tehnici fizioterapeutice – terapie cu laser, magnetica, fotoforeza, masaj terapeutic, terapie cu vibratii-vid, foto-reflexoterapie si altele. Aceasta extinde posibilitatile de ingrijiri medicale si preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.