Cum unele suplimente naturale cum este SOD Natural pot sustine si imbuntati starea sanatatii

10

Pe langa vitamine, suplimentele alimentare pot contine minerale, ierburi sau alte substante botanice, aminoacizi, enzime si multe alte ingrediente. Suplimentele alimentare vin sub o varietate de forme, inclusiv tablete, capsule, gume si pulberi, precum si bauturi si batoane energizante. Suplimentele populare includ vitaminele D si B12; minerale precum calciul si fierul; ierburi precum echinacea si usturoiul; si produse precum glucozamina, probiotice si uleiuri de peste.

Daca vei consuma regulat produsul SOD Natural – extract din orz verde cu o concentratie  eficienta, stabila si garantata de super oxid dismutaza si peroxidaza vei conferi astfel o actiune antioxidanta puternica intregului organism.

Datorita continutului ridicat de substante cu activitate de neutralizare a speciilor reactive de oxigen,  SOD Natural este util ca supliment alimentar antioxidant, fortifiant al organismului in conditii de stres, efort fizic si psihic intens.

Calciul si vitamina D ajuta la mentinerea oaselor puternice si la reducerea pierderii osoase.

Acidul folic scade riscul anumitor malformatii congenitale.

Acizii grasi Omega-3 din uleiurile de peste ar putea ajuta unii oameni cu boli de inima.

Plasma quinton este produs unic extras din apa oceanica, cu o biodisponibilitatea foarte crescuta si cu un potential terapeutic remarcabil. Acesta restabileste mediu intern si intracelular sustinand astfel multiple functii al organismului.

Pentru femeile insarcinate sau pentru persoanele care sufera de deficit de fier, Floradix va acoperi necesarul de fier in faza de crestere, menstruatie si sarcina, alimentatie deficitara sau femei care doresc sa ramana insarcinate. Este util si pentru stari de oboseala cronica si lipsa de vitalitate.

Cum unele suplimente naturale cum este SOD Natural pot sustine si imbuntati starea sanatatii 4

Eficacitatea suplimentelor naturale

Unele suplimente alimentare va pot ajuta sa obtineti cantitati adecvate de nutrienti esentiali daca nu mancati o varietate de alimente nutritive.

Unele suplimente alimentare pot imbunatati sanatatea generala si pot ajuta la gestionarea unor afectiuni de sanatate. De exemplu:

Astfel, unele suplimente alimentare pot imbunatati sanatatea generala si pot ajuta la gestionarea unor afectiuni de sanatate. Ai grija de sanatartea ta, mai ales in perioada rece a anului!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.