Cursuri pentru limba engleza cu echipa Docentisimo – pe tot parcursul anului

230
Publicitate

Una dintre cele mai utilizate limbi de circulatie internationala este limba engleza. Fiecare copil invata acum la scoala aceasta limba pentru ca se poate descurca mai bine in viata, pe diverse device-uri si in anumite circumstante daca detine macar cateva notiuni. Pentru cei care vor sa aprofundeze cunostintele acestei limbi, pot apela la cursurile Docentisimo. Acestia ofera cursuri online atat pe parcursul anului, cat si pentru perioada de vara, pentru cei interesati.

Este o varianta potrivita pentru copiii care isi doresc sa stapaneasca engleza si sa nu intampine dificultati in comunicarea verbala cu alte persoane, precum si care vor sa citeasca coerent, sa vorbeasca la fel de coerent si sa inteleaga ceea ce le este transmis. Este un bun prilej de a obtine si examenul de Cambridge.

Publicitate

Despre Docentisimo si echipa sa

Docentisimo este un centru care dispune de o echipa de oameni profesionisti care au urmat facultatea de Litere din Bucuresti, care urmeaza regulat cursuri de specialitate si care iubesc ceea ce fac. Acestia investesc timp si pasiune si vor sa ii introduca pe copii in tainele limbii engleze, indiferent de la nivelul de la care incep.

Fiecare ora de curs este realizata online si copiii sunt ancorati activ in discutii, activitati si rezolvare de situatii. Fiecare pe rand are posibilitatea de a raspunde si este incurajat constant de profesor. Clasele sunt formate din grupuri de aproximativ 6 elevi astfel incat fiecare sa primeasca atentia profesorului atat cat are nevoie.

Un mare plus pe care il aduc cursurile Docentisimo este faptul ca fiecare activitate este interactiva si sustinuta de materiale vizuale, auditive, precum si de jocuri de diverse feluri, astfel incat fiecare elev care participa este stimulat sa raspunda, dar ii va face si placere sa lucreze si sa invete. Participarea este din placere si din dorinta de a invata, nu sunt ingraditi in nici un fel, ceea ce face aceste cursuri sa fie atat de iubite de copii. O echipa de profesionisti care formeaza grupe de elevi de la orice varsta pentru a le oferi oportunitatea de a vorbi cursiv limba engleza, in termeni clari si corect gramatical, precum si de a sustine examenul de Cambridge, atat de important.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul si contactati echipa.

Contact:

+40 766 29 77 00

cursuri@docentisimo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.