De ce sa alegi locuintele din ansambluri rezidentiale sector 6

195
Publicitate

Fie ca ai nevoie de mai mult spatiu pentru tine si familia ta sau vrei sa investesti pentru viitor, nu dai gres daca achizitionezi o locuinta. Din ce in ce mai multi romani se orienteaza catre apartamentele noi. Care sunt beneficiile si de ce sa investesti in locuintele din ansambluri rezidentiale sector 6?

Publicitate

De ce sa stai intr-un ansamblu rezidential nou

Se construiesc tot mai multe complexuri rezidentiale iar cererea este in continuare mare. Daca vrei sa investesti intr-o locuinta din ansambluri rezidentiale sector 6, acum este momentul.

In Drumul Taberei, Crangasi, Militari, Regie, Giulesti si zona Ghencea se construiesc ansambluri rezidentiale la cele mai inalte standarde, cu materiale de constructie de calitate si cu finisaje pe placul celor care cumpara locuintele. Cei care investesc in aceste ansambluri rezidentiale sector 6 vor locui in locuinte spatioase bine izolate termic, cu centrala termica proprie si cu finisaje de calitate.

Avantajele acestor complexuri rezidentiale noi sunt, pe langa cele mentionate deja, faptul ca intri intr-o comunitate tanara, unde vei avea ca vecini persoane tinere si familii cu copii mici. Ai in apropiere toate facilitatile esentiale, de la magazine si policlinici pana la unitati de invatamant si spatii verzi unde sa te bucuri de timpul liber.

Fiind una dintre cele mai noi si cele mai linistite sectoare ale capitalei, aici este zona perfecta in care sa locuiesti, daca ai copii mici. Ai in apropiere parcul Moghioros, statie de metrou, precum si multe statii ale mijloacelor de transport in comun. Fie ca alegi sa te muti intr-o casa sau intr-un apartament din aceste ansambluri rezidentiale sector 6, acest sector a crescut de la un concept centrat pe nevoile localnicilor.

Ce beneficii ai cand locuiesti in ansambluri rezidentiale sector 6

Au aparut ca o alternativa mai linistita la stilul de viata din ce in ce mai agitat al oraselor. Ansamblurile rezidentiale noi sunt din ce in ce mai independente, unde se formeaza comunitati mari si unde locuitorii beneficiaza de facilitati chiar in interiorul complexului.

Cel mai mare beneficiu al acestor ansambluri rezidentiale sector 6 il reprezinta organizarea eficienta si aspectul aerisit. Cladirile noi au o design unitar si sunt construite organizat, avand spatii verzi, alei si locuri de parcare pentru fiecare locuinta din complex.

In locuintele din ansablul rezidential, beneficiezi de confort sporit. Camerele sunt mai incapatoare si mai calduroase, caci cladirea este izolata termic si fonic. Asadar, vei plati mai putin la intretinere, comparativ cu un apartament dintr-un bloc vechi.

Apoi, in locuintele din ansambluri rezidentiale sector 6, poti sa amenajezi totul dupa bunul plac. Daca vrei sa schimbi compartimentarea camerelor si nu spargi ziduri de rezistenta, nu ai nevoie de aprobari. Iar daca achizitionezi o locuinta care inca nu a fost finisata, o poti personaliza dupa bunul plac. Multi dezvoltatori au parteneriate cu diverse companii si pot oferi discounturi la alegerea faiantei, gresiei, parchetului si usilor.

Daca vrei sa te muti, ia in calcul o locuinta din ansamblurile rezidentiale noi construite in sectorul 6. Aici este liniste, esti aproape de tot ceea ce este important si ai posibilitatea de a lega prietenii cu tineri care iti impartasesc viziunea de viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.