De ce să alegi un cadru birou reglabil?

152
Publicitate

Un cadru pentru birou reglabil reprezintă o soluție care asigură confort și versatilitate deopotrivă. Este opțiunea perfectă și în cazul în care biroul este folosit de persoane diferite, fiecare din acestea având posibilitatea de a-și personaliza înălțimea în funcție de propriile nevoi și confort.

Publicitate

Un cadru birou reglabil ar trebui să aibă caracteristicile corecte, începând cu o dimensiune potrivită, un material durabil și o înălțime adecvată. De exemplu, o persoană cu o înălțime de 180 cm ar avea nevoie de un cadru de birou cu o înălțime de aproximativ 44 inch (111 cm).

Câteva motive pentru care să alegi un cadrul de birou reglabil:

1. Economisește spațiu

Un cadru de birou reglabil îți oferă posibilitatea de a ajusta înălțimea și lățimea acestuia, iar astfel îți va permite să îți potrivești biroul în spațiul pe care îl ai disponibil. 

2. Asigură o postură corectă 

Un cadru de birou reglabil ajustat corespunzător te va încuraja să adopți o poziție corectă. Statul pe scaun, spre deosebire de statul în picioare, îți expune corpul la un stres foarte mare, motiv pentru care este necesar să te asiguri că spațiul destinat muncii la birou este setat în așa fel încât să nu îți cauzeze dureri de spate.

3. Îți relaxează încheietura mâinii 

Un cadru de birou reglabil îți permite să îți odihnești brațul confortabil deasupra biroului, fără să îți suprasolicite umerii. Acest aspect îți va permite să lucrezi mai multe ore fără a te confrunta cu dureri ale încheieturii sau cu riscul de apariție a sindromului de tunel carpian. 

4. Oferă durabilitate 

Cu toată greutatea pe care o pui pe birou, unul conceput dintr-un material durabil te va ajuta să economești bani și nu vei fi nevoit să îl înlocuiești constant după câțiva ani, atât datorită calității acestuia, cât și celor 5 ani de garanție oferită de furnizor. Un singur birou ar trebui să poată susține cu ușurință un laptop, un monitor, o tastatură, accesorii și greutatea brațului și să reziste cu succes uzurii de zi cu zi asemenea altor elemente din locuința ta, precum prize, mânere, cuiere și alte structuri. Din acest motiv, este esențial să te orientezi către mobilier și feronerie durabile, de calitate superioară.

Un cadru birou reglabil oferă posibilitatea ca piesa de mobilier să poată fi folosită atât din poziția șezut cât și din picioare, așa cum recomandă de altfel majoritatea specialiștilor din domeniul medical. Alege un cadru de birou reglabil care se va adapta corpului tău și va asigura spatelui o poziție corectă și sănătoasă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.