De ce sa optezi pentru un iPhone 8

558
Publicitate

iPhone X a beneficiat de toată atenția. Schimbarea de design a furat privirile tuturor, însă e timpul să devenim pragmatici. Cu alte cuvinte, să ne îndreptăm atenția către cel mai accesibil membru al noii familii de smartphone-uri Apple: iPhone 8.

iPhone 8 urmărește linia conservatoare a celor de la Apple. Evoluție în loc de revoluție. Politica pașilor mărunți. Indiferent de modul în care vreți să îi spuneți, iPhone 8 pare să nu aducă nimic nou pe piața smartphone-urilor.

Publicitate

Deși numele indică un nou ciclu, iPhone 8 este de fapt partea a doua a lui iPhone 7. Drept urmare, upgrade-urile se află la interior, nu la exterior.

De ce sa optezi pentru un iPhone 8 1
iPhone SE – o alta varianta demna de luat in seama

iPhone 8 este echipat cu un procesor atât de puternic, încât testele au arătat că este mai performant decât un MacBook Pro, un laptop ce are la bază procesoare create de Intel. Procesorul este primul din gama celor care sunt orientate către AR (augmented reality) și aplicațiile care fac uz de această tehnologie.

De ce sa optezi pentru un iPhone 8 2

Sistemul de camere este de cea mai nouă generație: un senzor mai mare, un sistem de lentile mai bun și un procesor de imagine ce scoate rezultate mai bune. Capabilitățile video ale camerei au fost, de asemenea, îmbunătățite, prin adăugarea stabilizării optice și a înregistrării 4K la 60 de cadre pe secundă.

Încărcarea wireless este un alt aspect pe care fanii l-au așteptat ani la rând. Odată cu lansarea versiunii 11.2 a sistemului de operare iOS, iPhone 8 poate fi încărcat de orice pad Qi cu 7.5W. Un charger Qi poate fi cumpărat de la majoritatea magazinelor de profil, iar prețurile variază în funcție de bugetul fiecăruia.

Așadar, iPhone 8 are cel puțin trei mari upgrade-uri ce ar justifica achiziția. Însă este acesta destinat tuturor fanilor Apple? În mod cert nu. iPhone 8 a devenit prietenul cel mai bun al operatorilor de telefonie. Pentru clienții care doresc cea mai nouă tehnologie, dar care nu dispun de bugetul unui iPhone 8 Plus sau al noului iPhone X, iPhone 8 este compromisul perfect.

Ce pierd clienții prin alegerea unui iPhone 8? Ecrane ceva mai mari, sisteme de camere mai complexe și FaceID. În rest, performanța este aceeași, Apple Pay este același, iar iOS 11 este același. Iar pentru consumatorii cu un buget fix, aceste caracteristici sunt mult mai importante decât orice FaceID sau animoji.

PS: Un alt motiv pentru care ar trebui să-ți îndrepți atenția către un iPhone 8 – este cel mai accesibil nou smartphone de culoare roșie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.