Dental Premier ofera servicii stomatologice de excelenta – ce interventii pot fi realizate in cadrul acestei clinici

89

 

Dental Premier ofera servicii stomatologice de excelenta - ce interventii pot fi realizate in cadrul acestei clinici 4

Serviciile stomatologice in Romania sunt un interes constant. Insa mai mult decat serviciile de baza sau de preventie, exista si necesitatea de a gasi solutii pentru inlocuirea totala sau partiala a dentitiei. Astfel, Dental Premier vine cu solutii stomatologice complete. In cadrul acestei clinici pot fi realizate interventii dintre cele mai complexe, extractii si inlocuiri de dinti, prin implanturi dentare de calitate.

Dental Premier a devenit un brand solid datorita faptului ca alansat noi standarde in domeniu. Aparatura performanta, de top, medici cu un constant interes de a se perfectiona in tehnica aplicata, un loc aliniat cu standardele internationale insemna, cumulat, avantaje pentru pacienti. Acestia vor fi tratati cu empatie, maxima pricepere, cu abordari moderne, pentru a reda sau reface dentitia, indiferent de natura problemei.

Servicii stomatologice de la Dental Premier

Clinica Dental Premier si medicii care lucreaza aici au la activ merite recunoscute pentru munca depusa. Vorbim despre certificari ale muncii de excelenta prestata. Astfel, asa cum sunt detaliate aceste aspecte si in cadrul paginii oficiale, https://www.dentalpremier.ro/, Dental Premier este Centru de Excelenta Dentsply Sirona – lider mondial in tehnologie dentara. De asemenea, medicii implantologi detin certificatul de excelenta Fast & Fixed by Bredent, pentru experienta vasta in restaurari dentare complexe, functionale si estetice.

Altfel spus, serviciile sunt de top, au in vedere tehnologii ultramoderne de tratare a pacientilor, astfel ca sunt practicanti ai metodelor High Tech Dentistry.

Printre serviciile stomatologice care se regasesc in cadrul clinicii regasim chirurgia orala atraumatica, protetica computerizata 3D, paradontologie cu tratamente cu laser, albire premium, endodontie sub microscop cu camera 4K, ortodontie (aparate dentare fixe, ceramice sau invizibile) sau radiologie digitala de ultima generatie (CBCT – tomograful dentar cu fascicul conic), inclusiv servicii stomatologice pentru copii.

Dental Premier a revolutionat serviciile de implantologie dentara

In cadrul acestei clinici implanturile dentare pot fi realizate intr-o singura sedinta (circa 2 ore pentru fiecare arcada), in maximum 24 de ore pacientul putand sa beneficieze si de dinti ficsi provizorii. Extractiile, daca sunt necesare, vor fi realizate in decursul aceleiasi proceduri, fara costuri suplimentare in cazul restaurarilor dentare totale.

Datorita sistemului german de implanturi SKY FAST & FIXED Bredent, cei care au putini dinti ramasi pe arcada sau chiar deloc pot beneficia de operatia de implant si ulterior de dinti ficsi, in decurs de o zi. Lucrarea dentara fixa provizorie este dovada ca pacientul nu trebuie sa astepte pana la refacerea completa, pana cand osteointegrarea are loc, in decurs de maximum 4-6 luni dupa implant, putand sa manance si sa zambeasca normal inca din prima zi.

Detalii, inclusiv pentru tarifele practicate, se regasesc in cadrul paginii oficiale, dentalpremier.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.