Cristina Siscanu dezvaluie totul despre experienta avuta la Survivor Romania

183

Cristina Siscanu dezvaluie totul despre experienta avuta la Survivor RomaniaCristina Siscanu, sotia jurnalistului Madalin Ionescu a fost eliminata din show-ul “ Survivor Romania” , dar a marturisit ca nu si-a dorit cu adevarat sa ramana in competitie.

   Iata ce declara aceasta

Cristina a publicat un video pe contul sau de Instagram in care a vorbit despre experienta avuta in cadrul show-ului “ Survivor Romania”.  Aceasta a spus ca duelul cu Lola nu a fost tocmai corect si ca foarte multe pasaje au fost taiate la montaj.

„Voi vedeți că adversara mă apucă de mâini, mă imobilizează și tot pe mine mă certați că nu am continuat jocul. Ea e lipsită de fair play. E normal că nu vreau să continui jocul. Durata jocului dintre mine și ea a fost imensă și nu s-a dat pe post totul”,  a spus Cristina pe Instagram.

Cristina mai spune ca nu ar fi gresit cu nimic in aceasta celebra competitie. „În acel moment când Lola mi-a imobilizat mâinile a mai dat dovadă de fair play? Fata și-a ridicat masca așa ușor și venea spre mine să-mi ia steagul. Organizatorii au sesizat că ea mă vede, că noi eram legate la ochi.

După ce ne punea masca noi nu mai aveam voie să o atingem, dar ea tot o atingea cu degetul și o împingea. Echipa mea a văzut asta, dar nu s-a dat la tv. Au oprit jocul, i s-a spus să nu mai facă așa, iar ea tot îndrăznește să nu facă un moment de fair play și mă imobilizează de mâini.

Nu e firesc să nu mai vreau să continui jocul? Nu am greșit cu nimic. M-ați acuzat de ce nu am dat mâna cu Lola. Eu dau mâna cu oamenii fair play”, a transmis aceasta.

Fanii Cristinei au criticat-o ca nu le-a urat Razboinicilor succes la iesirea din competitie, dar aceasta spune ca s-a taiat la montaj momentul cand le-au urat succes.

„În seara în care am fost eliminată, mi s-a reproșat de ce nu m-am întors să vorbesc cu Războinicii, ba da, am făcut-o, le-am zis succes, dar a fost tăiat la montaj. Chiar o concurentă a zis că le-am zis baftă războinicilor”, a mai spus Cristina.

„Nu puteam permite să mă accidentez. Am avut o entorsă și nu voiam să mă mai accidentez. E foarte periculos. M-am protejat. Nu am tras mai mult din această cauză. ”, a transmis Cristina la final.

Acceseaza https://www.6pm.ro/ultimele-stiri/actualitate/social/ pentru mai multe stiri de actualitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.