Electrostimulare de la centrul de remodelare corporala Fysiogand

326

Electrostimulare aduce o serie de beneficii pentru corpul nostru. In cazul in care ati mai fost la sedinte de electrostimulare, ar trebui sa va faceti o programare.

Sedinta de electrostimulare – avantaje

Exista extrem de multe beneficii ale electrostimularii, acestea pot imbunatatii metabolismul sau chiar tonusul muscular. Dar bineinteles ca acestea nu sunt singurele moduri in care o sa va ajute genul acesta de sedinte, cercetatorii observand efecte benefice precum cresterea functiei drenajului limfatic.

electrostimulare

De cele mai multe ori, aceste sedinte nu vor avea efecte secundare asupra corpului. Mai mult decat atat, procedura nu este deloc dureroasa, deci nu trebuie sa aveti motive ingrijorare.

In primul si in primul rand, nu trebuie sa va ingrijorati deloc atunci cand vine vorba de sedinta de electrostimulare, pentru ca in ciuda numelui aceasta nu este dureroasa si mai mult decat atat, are foarte multe efecte benefice asupra corpului.

Dar aceste aspecte vor fi aduse in discutie in paragraful urmator. De asemenea, acest tip de sedinta a aparut in anul 1940 si de atunci a fost imbunatatita cu trecerea timpului. Efectele cele mai vizibile se vor vedea asupra tonusul muscular, caci vor fi activati atat muschi profunzi, cat si cei superficiali. In acest mod producandu-se o sculptare a corpului.

Dupa cum a fost amintit, sedintele de electrostimulare au o serie de efecte foarte benefice asupra corpului uman astfel ca printre avantajele acesteia, o parte ar putea fi benefice si pentru dumneavoastra. Aceasta procedura este extrem de des folosita de acele persoane care isi doresc sa slabeasca, pentru ca datorita studiilor, o sedinta de 60 de minute poate duce la arderea a 1500 de calorii.

Ce alte avantaje are electrostimularea?

  • Cei care au incercat acest tip de sedinte au observat ca au un somn cu mult mai linisit.
  • Nivelul de energie este unul cu mult mai crescut.
  • Circulatia sangelui este imbunatatita.
  • Nu doar ca se va producere o tonifiere a muschilor, dar va creste si rezistenta corpului.
  • Toate aceste lucruri, si nu numai, se pot observa inca de la primele sedinte.

Daca va doriti sa va programati la o sedinta de electrostimulare, puteti suna chiar acum la Fysiogand. Acest centru de infrumusetare si remodelare corporala dispune de niste oameni extrem de bine pregatiti, astfel ca sedintele de electrostimulare o sa decurga in cele mai bune conditii.

Mai mult de atat, Fysiogand are si o oferta excelenta pentru dumneavoastra. Puteti alege pachetul de cinci sedinte de electrostimulare la pretul promotional de 120 de lei. Veti beneficia de cinci sedinte de 30 de minute fiecare, in care va veti putea relaxa complet. Un mai asteptati, si bucurati-va chiar acum de toate serviciile oferite de Fysiogand.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.