Fa-ti afacerea cunoscuta de milioane de oameni promovând-o prin campanii social media

306

Pentru o afacere, promovarea este cheia spre succes, iar aceasta presupune multa munca si implicare dar mai ales un plan bine pus la punct, din fericire acum este mai usor ca niciodată sa iti promovezi afacerea pe care o detii fie ca e vorba de o companie mare cu angajati sau doar de o afacere de familie cu produse handmade, ambele pot beneficia de campanii social media cea mai rapida modalitate de promovare.

Mediul online ne ofera sute de posibilitati, cu siguranta fiecare are cel putin in telefon cu acces la internet sau un laptop/ calculator prin care sa se poata conecta la mediul online, dupa cum spun statisticile, mare parte din populația globului au cel putin un cont pe o retea de socializare. Daca nu stii ce sa faci pentru a te face cunoscut printre firmele competitive si pentru a le intrece, lasa pe mana unor profesionisti sa se ocupe de promovarea afacerii tale, Fortin Agency iti ofera cele mai calitative servicii, luandu-ti o mare greutate de pe umeri.

Rețelele sociale conectează oamenii din întreaga lume printr-un singur click

In ultimii ani, retelele de socializare au devenit tot mai populare, petrecerea timpului online pare plictisitoare daca nu ai cont pe macar una din platformele sociale. Facebook, Twitter, Instagram, Flickr, doar cateva din retelele pe care suntem conectati zilnic pentru a afla ce mai se intampla nou in lume. O statistica facuta publica de catre facebook, relatează ca platforma are 1 miliard 940 milioane de utilizatori din care 1,3 milioane sunt conetati zilnic pe platforma, cifra crescand cu 18 % in fiecare an, iar in fiecare secunda altii cinci oameni isi fac cont pe site. Instagram este o franciza ca facebook care a adunat 600 milioane de utilizatori numarul crescând zilnic.

Fortin Agency iti promoveaza afacerea in media online prin reclame care aduc succes garantat.

Agentia Fortin este o echipa de profesionisti care au toți un scop comun, acela de a creste numarul de afaceri a clienților sai prin serviciile pe care le ofera. Intra pe https://fortin.agency si complecteaza formularul pentru a primii o oferta personalizata pentru nevoile firmei tale, compania iti pune la dispozitie servicii de copyrighting, web design, optimizare SEO, branding, promovare social media.

Promovarea pe care ti-o pune la dispozitie echipa Fortin este creata pe o strategie bine pusa la punct pentru a aduce beneficii, echipa se concentrează pe crearea unei campanii social media care are rol de a creste numarul de persoane care iti stiu afacerea, cresterea numarului de persoane care viziteaza magazinul si chiar cumpara, adresarea catre noi clienti. Prin campania social media pe care compania ti-o poate oferii, aceasta se adreseaza atat potențialilor cumpărători care lasandu-si datele de contact (adresa de mail) poate primii pe viitor oferte din partea ta si sa devina un cumparator, compania poate sa ceara si unui influencer sa vorbeasca despre afacerea ta iar cei interesati v-or veni pe pagina/site-ul tau pentru a apela la serviciile pe care le oferi.

Date de contact:

Ia legatura acum cu un expert al agenției Fortin pentru a aduce afacerea ta la un alt nivel prin promovarea ei cu ajutorul campaniei social media.

Alexandru Harbuzaru, Social Media Manager

0725 367 846

alexandru@fortin.agency

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.