Gestionează simplu și rapid stocurile din depozitul tău cu soluția Optimall WMS

21
Publicitate

Conduci o afacere mare, cu un flux de lucru ridicat și ai un depozit? Stocurile tale sunt dezorganizate, pierzi mult timp cu operațiuni manuale, erorile de picking sunt frecvente? Acum ai acces la noi tehnologii care să-ți faciliteze managementul depozitului. Ca și deținător al unei afaceri cu depozit, pentru a-ți gestiona simplu și rapid stocurile, ai nevoie de o soluție software precum Optimall WMS.  Află în continuare ce funcționalități îți aduce soluția pentru succes în afacere.

Publicitate

Ce este Optimall WMS?

Optimall WMS este o soluție software destinată gestionării depozitelor, care permite automatizarea și optimizarea tuturor fluxurilor de lucru. Pentru a ține pasul cu cerințele pieței și pentru a-ți crește eficiența operațională, WMS este soluția de care ai nevoie. Această soluție este compusă din aplicația Back Office, aplicația mobile și sistemul ERP al companiei tale.

Pe lângă WMS, Optimall îți pune la dispoziție o serie de alte aplicații, precum SFA pentru automatizarea proceselor de vânzări, sau Optimall Logistic pentru optimizarea rutelor. 

Optimall WMS simplifică fluxurile de lucru din depozit

Optimall WMS automatizează și optimizează fluxurile de lucru din depozit, reducând timpul necesar diferitelor operațiuni. Folosirea codurilor de bare elimină erorile de recepție și livrare, asigurând o procesare rapidă a stocurilor. Mai departe, transferul între locații și gestiuni este deseori anevoios. Soluția te ajută să organizezi eficient stocurile în depozit prin generarea de planuri optime între locații și gestiuni. Procesarea rapidă și eficientă a retururilor de marfă reduce costurile asociate, iar procesele de inventariere a stocurilor sunt realizate fără întârzieri.

Aplicația WMS ajută la gestionarea eficientă a stocurilor

Cea mai dificilă sarcină într-un depozit de dimensiuni mari, este aceea de a gestiona eficient stocurile. Zilnic intră și ies produse și este greu să ții o evidență clară a mărfii. Soluția software WMS îți permite să urmărești stocurile pe serii, loturi și termene de valabilitate, asigurând o trasabilitate completă a produselor existente în depozit. 

Soluția software îți oferă o imagine clară a performanței depozitului tău

Atunci când ai la îndemână toate informațiile legate de operațiunile din depozit, îți este mai ușor să iei anumite decizii. Sistemul inovator generează rapoarte personalizate detaliate despre performanța depozitului, stocuri, operațiuni pe pick-up și multe altele. Ai acces la o imagine de ansamblu a operațiunilor existente în timp real, permițându-ți să iei decizii imediate. 

Indiferent de industria în care activezi, soluția Optimall WMS se adaptează tuturor cerințelor tale. Fiind versatilă și scalabilă, poate fi implementată atât într-un depozit mic, cât și într-un depozit mai mare. Cu ajutorul acesteia, poți gestiona simplu și rapid stocurile, automatiza fluxurile de lucru și asigura organizarea eficientă depozitului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.