La ce sa te uiti cand cumperi un apartament in Bucuresti

60

La ce sa te uiti cand cumperi un apartament in Bucuresti 3

Decizia mutarii nu este una usoara si, in niciun caz, nu o poti lua fara sa vizitezi inainte mai multe locuinte. Tu stii care sunt cele mai importante aspecte pe care sa le verifici inainte de a cumpara o locuinta? Afla acum la ce sa te uiti atunci cand cumperi un apartament in capitala.

Lucruri la care sa fii atent cand cumperi o locuinta

Sunt multe apartamente Bucuresti ce vor intruni criteriile care te intereseaza la o locuinta. Dar anumite detalii iti pot face viata mai usoara sau, din contra, mai grea. Daca esti in cautarea unor apartamente Bucuresti, uite ce trebuie sa stii inainte sa semnezi actele si sa te muti, propriu-zis.

Nu este suficient sa alegi o zona buna, aproape de serviciu si scoala copilului, cu parcare si acces rapid la cele mai importante puncte din capitala. Trebuie sa acorzi o deosebita importanta la cum este amplasat blocul, felul in care se prezinta fatada, daca sunt crapaturi in structura de rezistenta si daca exista termoizolatie ce poate ascunde aceste defecte.

Blocurile in care sunt acele apartamente Bucuresti pe care ai pus ochii se afla pe lista blocurilor cu risc seismic? Afla anul in care a fost construita cladirea si verifica modul in care se prezinta scara, pentru a avea o idee despre cum sunt vecinii. Apoi, asigura-te ca acesti locatari nu au datorii mari la intretinere – caz in are vei putea sa suferi alaturi de ei eventualele intreruperi de la agentul termic.

Cele mai multe apartamente Bucuresti scoase la vanzare arata bine, la prima vedere, caci vopseaua este recent aplicata pe pereti, iar detaliile sunt folosite pentru a crea o imagine cat mai placuta. Insa care este starea instalatiilor sanitare si cum arata panoul electric si intrerupatoarele? Cand a fost inlocuita coloana de apa si cat de veche este instalatia electrica?

Ce sa verifici cand vizitezi apartamente Bucuresti in cladiri noi

Evident, cand vizitezi apartamente Bucuresti in imobile recent construite, nu este nevoie sa pui aceste intrebari. Dar, chiar si asa, trebuie sa te uiti la cateva aspecte esentiale. In primul rand, trebuie sa soliciti actele proprietarului si sa verifici daca suprafetele declarate ale apartamentului coincid cu cele din schita. Apoi, asigura-te ca anul constructiei imobilului este acelasi ca cel declarat de proprietar.

Care este orientarea apartamentului? Daca cele mai multe incaperi sunt orientate spre nord, casa va fi mai rece si mai intunecoasa. Pe de alta parte, o locuinta cu deschidere spre sud va fi mai calda si luminoasa. Aici, alegerea iti apartine si trebuie sa cumperi unul dintre acele apartamente Bucuresti pe placul tau.

Alte aspecte la care sa te uiti cand cauti un apartament in Bucuresti sunt structura imobilului – din BCA, caramida sau beton – pentru cazul in care vei vrea sa faci modificari ulterioare. Apoi, verifica daca sunt montate repartitoare si apometre. Iar daca vrei sa locuiesti intr-un apartament aflat la ultimul etaj, trebuie sa verifici starea acoperisului si daca pe tavan sunt urme de umezeala.

Verifica toate aceste detalii inainte sa achizitionezi un apartament si abia dupa aceea puteti merge la notar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.