MobileFIX – descopera un service bun de telefoane

254
Publicitate

Daca se intampla un caz nefericit de a strica telefonul mobil esti pe maini bune la MobileFIX. Acest service gsm este autorizat, are in echipa specialisti cu experienta si garanteaza pentru orice interventie realizata asupra unui telefon reparat. Descopera mai multe despre acest service bun de telefoane!

Publicitate

Poti merge la sediul fizic sau poti trimite telefonul in service prin curier

MobileFIX inseamna 4 locatii fizice in capitala, Brasov, Cluj si Constanta. Pentru cei care nu sunt din aceste orase exista o alta posibilitate de a colabora cu echipa de la acest service gsm. Exista varianta de a trimite telefonul in service prin curier. Durata pana la primirea telefonului reparat este mai mare, dar merita si tu depui un efort minim.

Indiferent de optiunea aleasa, serviciile prestate sunt aceleasi, la acelasi nivel de calitate. Dupa interventie vei primi garantie, ca dovada clara ca interventia a fost realizata la standarde optime.

Repara Samsung, iPhone sau iPad

La acest service gsm pot fi reparate telefoane Samsung, iPhone sau iPad. Din randul tipurilor de reparatii enumaram unele dintre cele mai comune interventii precum inlocuire de display sau de sticla.

Preturile sunt afisate in pagina oficiala, fiind totul cu o transaparenta totala.

In mainile cui iti lasi telefonul?

Una din marile probleme pe care le are oricine la momentul la care trece pragul unui service gsm se refera la confidentialitate. Acum telefoanele mobile sunt cele cu multiple functii, cu ele poti realiza fotografii, este implicit o agenda a evenimentelor si o arhiva a datelor de tot felul. Daca se intampla sa fie spart displayul si sa nu mai poti avea acces la fisierele din telefon?

La MobileFIX exista o regula clara legata de confidentialitatea datelor. Cei care au reparat telefoanele aici stiu deja asta. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la acest aspect.

Pentru cei care merg la sediul fizic reparatiile sunt realizate pe loc

In mare parte din cazuri, cei care ajung la un service gsm au probleme minore sau situatia poate fi rezolvata destul de repede. Un avantaj al celor care pot merge la unul din sediile fizice ale celor de la MobileFIX se refera la rapiditatea cu care sunt realizate reparatiile. Insa mai repede nu inseamna un compromis din punct de vedere al calitatii.

Dupa cum mentioneaza si cei de la service, in 90% dintre cazuri reparatiile pot fi realizate imediat. Cat despre preturile practicate, nu vei fi dezavantajat in vreun fel, chiar daca totul se desfasoara rapid.

Nota de final

Descopera un service bun de telefoane precum MobileFIX. Chiar daca apare o defectiune la telefonul mobil detinut sau se intampla un accident din neatentie, opteaza pentru reparatie. Poti chiar salva investitia initial facuta pentru a putea sa faci o noua achizitie, de ce nu. Reparatiile gsm sunt acum tot mai populare, mai ales ca tendinta utilizatorilor este de a avea mereu telefonul in mana. Asta inseamna ca dispozitivul mobil este mai predispus ca oricand sa aiba parte de un accident. Conteaza de fiecare data pe MobileFIX!

Contact: contact@mobilefix.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.