Obții mai ușor documentația necesară demarării proiectelor de construcții cu Eurosurvey

73
Publicitate

Obții mai ușor documentația necesară demarării proiectelor de construcții cu Eurosurvey

Te-ai gândit vreodată că planul de construcții pe care îl realizezi ar putea reprezenta un pericol pentru circulația aeriana?

Publicitate

Chiar dacă poziționarea acesteia este departe de aeroport și înălțimea scontată pare nesemnificativă, pentru a putea începe execuția ai nevoie de o documentație specifică care să ateste faptul că viitoarea clădire este lipsită de orice pericol.

Apelează la Eurosurvey pentru obtinere avize AACR!

Ce sunt avizele AACR?

AACR este abrevierea utilizată pentru Autoritatea Aeronautică Civilă Română, iar avizul reprezintă o documentație tehnică prin care se evaluează gradul în care o viitoare construcție poate fi un obstacol pentru navigația aeriană sau poate afecta siguranța zborului pe teritoriul și în spațiul aerian al României.

Acest aviz se obține în urma efectuării unor măsurători geodezice în sistemele de referință WGS-84 și Marea Neagră 1975 de către un inginer geodez care va stabili un verdict clar asupra obiectivului în cauză.

Este obligatorie deținerea acestui aviz?

Avizul emis de Autoritatea Aeronautică Civilă Română este o componentă esențială a certificatului de urbanism (atunci cand imobilul se afla intr-o zona cu servitute aeronautica), lipsa acestuia atrăgând imposibilitatea de a obține toată documentația necesară demarării lucrărilor de construcții. Este necesar în special la elaborarea planurilor urbanistice de tip P.U.D., P.U.Z., P.U.G., D.T.A.C. și confirmă faptul că proiectul propus nu afectează culoarul de zbor al avioanelor sau radarele amplasate la sol.

Acest tip de documentație este necesară în special clădirilor amplasate în apropierea aeroporturilor, chiar și a celor de înălțimi reduse, dar poate fi solicitată și în cazul în care se dorește construirea unui obiectiv într-un punct care ar putea interfera cu anumite culoare aeriene.

Cine te poate ajuta să obții un aviz AACR?

Dacă îți dorești să obtii toată documentația necesară pentru începerea lucrărilor de construcție pentru un anumit proiect, Eurosurvey este compania care te va ajuta cu tot ce implică demersul de obținere al avizului AACR și nu numai.

Pentru a elibera un aviz AACR este nevoie de proceduri variate de verificare a impactului pe care o constructie il va avea asupra circulației pe cale aeriană și acestea pot fi efectuate doar de specialiști în domeniu. Echipa Eurosurvey se va ocupa de fiecare etapă în parte.

Solicită oferta Eurosurvey

Pentru a beneficia de serviciile Eurosurvey, tot ce trebuie să faci este să intri pe site și să completezi formularul prin care aplici pentru o ofertă personalizată. În scurt timp de la transmiterea acestuia un reprezentant al echipei te va contacta pentru a-ți prezenta în detaliu modul de desfășurare a colaborării și va pregăti o ofertă.

Asigură-te că proiectul tău de construcții îndeplinește toate rigorile legale necesare cu ajutorul Eurosurvey!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.