Obține rapid datele de prezență ale angajaților cu un soft pontaj electronic

95
Publicitate

Colectarea informațiilor despre prezența angajaților poate fi complicată, însă utilizarea unui soft pontaj electronic simplifică semnificativ această activitate. Integrată într-o aplicatie HR, această funcționalitate permite adunarea și centralizarea datelor referitoare la pontajul angajaților pe o singură platformă. Astfel se facilitează calculul de salarii, deoarece obții date clare și precise despre orele lucrate, indiferent dacă angajatul s-a pontat la punctele de lucru ale companiei sau dacă a lucrat de acasă.

Obține date complete despre pontajul angajaților

Publicitate

Printre cele mai căutate soluții software dedicate operațiunilor de HR este un soft pontaj electronic. Modulul inclus într-o aplicatie HR te ajută să monitorizezi orele lucrate de angajați și să ai parte de date precise privind pontajul lor, pentru a efectua corect calculul de salarii. Dar ce alte beneficii mai oferă un soft pontaj electronic performant? 

Ai posibilitatea de a-l configura pe nevoile tale

Un soft pontaj electronic performant poate fi configurat în funcție de nevoile particulare ale companiei, opțiune oferită și de o aplicatie HR cu funcționalități multiple. Prin urmare, indiferent de complexitatea programelor de lucru sau a turelor și a schimburilor, softul poate răspunde la diverse cerințe specifice.

Minimizează erorile care pot apărea

Atunci când utilizezi un instrument digital intuitiv pentru colectarea datelor de prezență, precum un soft pontaj electronic, îți reduci considerabil riscul de apariție a unor erori. Digitalizarea operațiunii elimină necesitatea unor condici de prezență completate manual, unde se pot strecura erori din neatenție.

Facilitează comunicarea cu angajații

Mai mult, funcționalitatea dintr-o aplicatie HR facilitează accesul angajaților la informații actualizate despre pontajul lor, ceea ce îmbunătățește comunicarea și transparența în cadrul companiei. Astfel, angajații nu mai trebuie să inițieze solicitări scrise sau să contacteze departamentul de HR pentru a afla aceste informații. O aplicatie HR complexă îți oferă și un portal de tip self-service, unde membrii organizației pot accesa aceste date și multe altele.

Softul poate fi integrat cu alte aplicații

Nu în ultimul rând, un soft pontaj electronic poate fi integrat cu alte soluții software, precum o soluție de payroll, pentru a avea un flux optim al calculului de salarii. Astfel, ai la dispoziție mult mai ușor informațiile despre orele lucrate de angajați, necesare pentru a calcula corect salariile. 

Descoperă soluțiile oferite de UCMS by AROBS

Atunci când alegi să utilizezi în compania ta un soft pontaj electronic, sau o aplicatie HR complexă, vei avea parte de beneficii semnificative pe termen lung. Aceste soluții software te ajută să îmbunătățești gestionarea resurselor umane și să crești eficiența generală a organizației tale.

UCMS by AROBS îți poate oferi un soft performant de pontaj, dar și o aplicatie HR cu numeroase funcționalități, True HR. De asemenea, soluția dp-Payroll, dezvoltată de aceeași companie, te ajută să calculezi rapid salariile pentru toți angajații din compania ta. Aceste aplicații sunt configurabile și au astfel capacitatea de a răspunde la cât mai multe dintre nevoile tale particulare. Dacă îți dorești să afli detalii suplimentare, contactează specialiștii UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.