Optimizează gestionarea proceselor administrative cu un soft HR complex

90
Publicitate

Timpul este una dintre cele mai importante resurse pentru un business, iar un soft HR complex, dar și un soft salarizare, sunt soluții care te ajută să gestionezi eficient această resursă. Aplicațiile de HR&payroll contribuie la reducerea la minimum atât a sarcinilor repetitive, cât și a birocrației din organizații, pentru ca procesele administrative să se desfășoare optim. Citește în continuare și află cele mai importante caracteristici și beneficii ale unui soft HR, care poate fi integrat cu un soft salarizare.

Ai la îndemână date importante despre angajați 

Publicitate

Într-un soft HR pot fi stocate toate datele despre angajați, precum: informații de contact, date personale, conturi bancare, istoricul angajărilor, dar și diverse documente asociate lor. Prin urmare, poți accesa rapid date actualizate în timp real, și ai parte de o vizibilitate ridicată asupra proceselor de HR. Mai mult, poți genera diverse rapoarte personalizate, pe baza informațiilor din sistem. Un soft salarizare îți permite de asemenea să generezi mai multe tipuri de rapoarte, care includ informații despre operațiunile financiar-contabile din companie.

Soft HR configurabil pentru o gamă largă de nevoi

În funcție de domeniul de activitate, programul de lucru sau alte aspecte specifice, un business poate avea diverse nevoi în ceea ce privește gestionarea proceselor administrative. Aici ne referim la: definirea turelor, colectarea pontajului, cererile angajaților sau alte procese de resurse umane. Un soft HR complex poate fi personalizat în funcție de cerințele specifice ale unei companii, pentru a acoperi cât mai multe dintre nevoile sale. Astfel, nu ai nevoie de alte metode pentru a efectua anumite operațiuni, care pot părea complicate la prima vedere.

Vrei să calculezi rapid salariile angajaților?

Nu doar operațiunile legate de administrarea personalului pot fi consumatoare de timp, ci și cele de payroll. Aici intervine un soft salarizare, care îți permite să calculezi salariile angajaților rapid și fără griji, în conformitate cu legislația care se află în vigoare. Pe baza datelor de pontaj, preluate dintr-un soft HR complex, poți efectua ușor calculul remunerațiilor dintr-un soft salarizare.

Datele introduse în sistem sunt în siguranță

Siguranța datelor angajaților este esențială în gestionarea operațiunilor de resurselor umane și salarizare. Atunci când utilizezi un soft HR și un soft salarizare pentru a le efectua, ai parte de măsuri de securitate avansate. În acest fel, minimizezi riscul de a avea datele personale sau informațiile despre veniturile salariale expuse, având parte de un mediu sigur și protejat pentru gestionarea acestor aspecte.

Erorile sunt reduse la minimum

Un beneficiu major al soluțiilor software dedicat operațiunilor de HR și payroll este  reducerea erorilor, dar și a costurilor asociate acestor procese. Un soft HR și un soft salarizare minimizează riscul de apariție a unor erori umane în activitățile respective, pentru a avea un flux optim de lucru.

Îți dorești și tu un soft HR complex?

Gestionarea optimă a proceselor administrative este posibilă cu un HR complex, care poate fi personalizat pe nevoile prezente în organizația ta. De asemenea, un soft salarizare îți eficientizează calculul de salarii și alte operațiuni din zona de payroll. Astfel de soluții software te ajută să economisești timp prețios, energie și resurse materiale pe termen lung.

UCMS by AROBS îți poate oferi un soft HR complex, dar și un soft salarizare, prin care poți gestiona ușor operațiunile de resurse umane și payroll. Aplicațiile lor, True HR și dp-Payroll, sunt utilizate de către companii din numeroase domenii de activitate, cum ar fi: banking, retail, IT, producție, automotive, zona medicală și altele. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre soluțiile dezvoltate de UCMS by AROBS, trimite un mail la sales@ucms.ro sau apelează numărul 0720 534 424.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.