Organizarea unui team building de catre profesionisti, o activitate mult mai complexa decat ti-ai putea imagina

286
Publicitate

organizare team building

Munca in echipa reprezinta un element cheie pentru succesul oricarei organizatii. Daca angajatii nu comunica eficient si nu se bazeaza pe ceilalti pentru a indeplini scopurile propuse, o firma nu se va bucura niciodata de reusita.

Publicitate

Pentru a fortifica o astfel de conexiune, este important sa se recurga la activitati efectuate in afara locului de munca, unde angajatii se pot cunoaste mai bine si pot dezvolta o relatie mai puternica. Compania Brightway are o experienta vasta in domeniu si ofera servicii de organizare team building de calitate superioara. Descopera mai multe detalii despre acest subiect in continuare!

Scurt istoric al team building-ului

In jurul anilor 1940, englezii organizau diferite jocuri, menite sa imbunatateasca legatura dintre membrii unitatilor militare. Zece ani mai tarziu, aceasta strategie a fost preluata de companiile americane de renume, care au creat team building-uri pentru a spori coeziunea dintre membrii echipei.

In ziua de astazi, companiile mari si mici apeleaza la aceasta strategie pentru a imbunatati comunicarea, respectul si cooperarea la nivelul firmei. Agentiile care ofera servicii de organizare team building au aparut in urma cu trei decenii pentru a ajuta managerii sa atinga toate obiectivele propuse in cadrul acestei experiente.

Cum arata un program eficient de organizare team building?

Cand vine vorba de organizarea unor astfel de activitati, specialistii se inspira din principiile sportive, din care au extras o serie de legi care pot fi aplicate in mediul business. De exemplu, atunci cand un sportiv castiga un trofeu, se pune accent pe importanta antrenorului si pe munca de echipa.

Astfel, specialistii in organizare team building sunt constienti de faptul ca orice activitate a grupului de angajati trebuie sa se concentreze pe rezultatul final al proiectului. Doar astfel, se pot crea echipe unite, unde se lucreaza usor si eficient. In plus, atunci cand se creeaza spiritul de echipa, compania are doar de castigat.

Exista cateva puncte principale pe care orice team building ar trebui sa le respecte, anume: elemente de invatare, elemente experientiale si elemente de distractie sau relaxare. Dincolo de acestea, activitatile desfasurate in cadrul team building-ului pot varia de la o echipa la alta. Iata doar cateva activitati propuse de BrightWay!

Off-road Adventures – pentru amatorii de adrenalina

Experienta off-road garanteaza senzatii tari atat pentru cei aflati la volan, cat si pentru cei de pe scaunul pasagerului. Pe langa distractia garantata, colegii se vor cunoaste mai bine si vor afla mai multe despre cei cu care lucreaza.

DOGZ – O lectie despre incredere, echipa si curaj

Pregateste-ti echipa pentru un workshop unic in Romania, condus de catre un Instructor Canin si Business Trainer. Astfel, cei care iubesc animalele vor avea ocazia sa invete de la acestea cateva detalii despre psihologia canina care pot fi aplicate si in relatiile interumane. De asemenea, se va pune accent pe tiparele de comportament, factorii de stres, procesul de schimbare, procesele terapeutice si misiunile unui caine salvator.

Esente si Emotii – Un atelier despre senzatii si experiente!

In cazul in care nu este posibila o organizare team building in afara biroului, acest atelier este o solutie excelenta. Fiecare angajat va primi un kit complet si va putea lucra de oriunde doreste pentru a-si crea propriul parfum. Colegii se vor cunoaste mai bine si vor descoperi mai multe despre cum trebuie promovat un brand sau produs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.