Osciloscopul Fluke 190 II, unul dintre cele mai performante aparate de masura

268

ScopeMeter Fluke seria 190 II este primul osciloscop cu patru canale, creat pentru mediile CAT IV. Acest aparat de masura permite specialistilor din domeniile tehnice sa testeze simultan semnalele de intrare, de iesire si de control si sa abordeze aplicatii trifazate, spre exemplu motoare industriale si variatoare de viteza.

Fiind primul osciloscop portabil cu patru canale cu clasa de protectie CAT IV 600 V, acest aparat de masura asigura o performanta, o portabilitate si o robustete de neegalat. Poti alege intre modelele cu latime de banda de 60 MHz, 100 MHz, 200 MHz sau 500 MHz, cu o rata de esantionare in timp real de pana la 5 GS/s si o rezolutie de 200 ps, pentru captarea zgomotului si a altor perturbatii.

Toate modelele descrise mai sus sunt dotate cu memorie de mare capacitate, de pana la 10.000 de esantioane pe canal, care iti permit sa examinezi in detaliu parti foarte mici ale formei de unda. In plus, acest osciloscop are clasa de protectie IP-51, fiind rezistent la praf, lichide, umiditate si variatii mari de temperatura. Aparatele de masura si testare Fluke ScopeMeter sunt portabile si functioneaza fara baterie, fiind proiectate sa raspunda cerintelor tehnicienilor de service pe teren.

Osciloscopul Fluke ScopeMeter seria 190 II combina portabilitatea si cele mai inalte clase de protectie cu performantele ridicate ale unor astfel de aparate de masura stationare. Proiectate pentru inginerii si tehnicienii de intretinere din uzine, aceste instrumente robuste functioneaza in medii industriale dificile si testeaza orice, de la aplicatii electronice de putere la componente microelectronice. Seria 190 II este osciloscopul pe care il vei alege pentru a rezolva orice sarcina de depanare. Acesta include un multimetru, modurile de inregistrare fara hartie TrendPlot si ScopeRecord si modul de utilizare handsfree cu declansare Connect and View.

Totodata, acest osciloscop are urmatoarele caracteristici:

– porturi USB izolate pentru dispozitive de stocare si conectivitate la PC-uri;

– masuratori automate avansate, energie (VA, Vpwm, PF, W) si timp (V/s, m/s, mAs);

– capac usor accesibil pentru inlocuirea usoara a bateriilor;

– o fanta convenabila pentru legarea si blocarea osciloscopului atunci cand nu este supravegheat, folosind o incuietoare de tip Kensington;

– baterie Li-ion pentru un interval de functionare extins.

Iata in continuare ce specificatii are acest osciloscop de la Fluke:

– 2-4 canale;

– latime de banda intre 60 MHz si 500 MHz;

– sensibilitate de intrare intre 2 mV si -100 mV/div plus atenuare variabila;

– frecventa de esantionare in timp real intre 625 MS/s si 5 GS/s;

– persistenta digitala oferind descompunere analogica a formei de unda;

– lungime maxima de inregistrare 10.000 puncte intrare (in mod osciloscop) si 30.000 puncte intrare (in mod ScopeRecord);

– rezolutie maxima 5.000 de numarari;

– referinta forma de unda cu testare automata tip reusita/esec;

– temperatura de functionare 0-40 grade (cu baterii) si 0-50 grade (fara baterii);

– ecran LCD color complet de 153 mm, cu frecventa de actualizare rapida;

– dimensiuni 270x190x70 mm;

– temperatura de depozitare intre -20 grade Celsius si 60 grade Celsius;

– garantie 3 ani;

– greutate 2,2 kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.