Firma bransamente electrice – va ofera solutii potrivite pentru fiecare proiect

251

La constructia unei case, este foarte important sa dispuneti de o sursa de energie electrica de aceea aveti nevoie de o firma bransamente electrice. Electrocoserv este o firma renumita in acest domeniu, asa ca nu mai stati pe ganduri si apelati la noi in cel mai scurt timp posibil. Daca aveti o casa noua si nu numai ganditi-va ca fara aceste utilitati, lucrurile se complica iar costurile realizarii constructiei cresc in mod considerabil. Bransamentele electrice sunt absolut necesare pentru diverse cladiri sau pot fi provizorii, in cazul lucrarilor pentru santier sau permanente, pentru alimentarea casei cu energie electrica.

Bransamentul electric reprezinta instalatia de baza care realizeaza legatura intre reteaua de distributie de joasa tensiune a furnizorului si cea a consumatorului. In functie de fiecare lucrare in parte bransamentul poate fi subteran sau aerian, iar reteaua de distributie poate fi in cablu sau aeriana. Folosim tensiunea de joasa tensiune in gospodarii, pentru alimentarea electrocasnicelor, calculatoarelor, lampilor sau alte asemenea. Reteaua de distributie reprezinta de fapt calea pe care energia electrica este transportata de la locul de productie pana la fiecare casa.

In cazul , bramsamentului aerian acesta asigura legatura intre conductoarele aeriene de la linia electrica aeriana de distributie a furnizorului de energie si firida de bransament a abonatului. In functie de pozitia consumatorului fata de retea se deosebesc doua tipuri de bransamente electrice, si-anume cu traversare sau fara traversare. Asadar, este nevoie de bransamente cu traversare atunci cand reteaua electrica se afla pe partea opusa a drumului, fata de locatia propriu zisa a consumatorului iar cea fara traversare, se recomanda in situatia in care consumatorii si reteaua electrica se afla pe aceeasi parte de drum.

Firma bransamente electrice – relatie echitabila cu clientii

Nimic nu este imposibil pentru firma bransamente electrice Electrocoserv, pentru ca   noi va asiguram legatura intre cablu de la reteaua electrica de distributie si nisa de bransament a abonatului.Solutia de legare la retea este stabilita de catre compania de electricitate, in functie de tehnica potrivita. Noi suntem foarte atenti la toate aspectele tehnice si dam dovada de seriozitate si iscusinta la fiecare proiect.

Firma bransamente electrice – colaborare serioasa

Firma bransamente electrice va instiinteaza si cu privire la actele necesare pentrudemararea lucrarilor de bransare, dintre care amintim: actul de proprietate, certificatul de urbanism, avizul de amplasament, de la furnizorul de energie, autorizatia de constructie si multe altele. De indata ce ati depus dosarul complet, ati finalizat de fapt prima etapa din demararea lucrarilor de bransare. Acum este momentul sa va clarificati toate problemele  legate de sursa de electricitate si sa stabiliti ce tip de bransamente aveti nevoie pentru locuinta proprie sau pentru alte cladiri publice, industriale sau comerciale. Noi va stam la dispozitie cu sfaturi practice si utile care sa va ajute sa luati cea mai buna decizie in acest sens.  Iar pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pentru ca la noi beneficiati de consultant gratuita pe toata durata proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.