Folia stretch – un singur produs, multiple avantaje pentru depozite

192
Publicitate

Lumea in care traim depinde in momentul actual de tehnologie mai mult ca niciodata avand in vedere ca aceasta rezoneaza cel mai bine cu eficienta, un lucru dupa care in prezent tanjim fiecare dintre noi, indiferent ca vorbim despre indivizi sau despre companii. De cele mai multe ori, companiile mici si mari din intreaga lume investesc sume colosale pentru a se putea bucura de un plus de eficienta, care in cazul lor se traduce prin profit. Procesul de infoliere este unul care se poate bucura in prezent de o eficienta destul de mare gratie faptului ca exista numeroase masini care automatizeaza acest proces. Mai mult decat atat, pana si folia utilizata in proces este astazi una mult mai practica decat cea clasica.

Folia stretch desi nu este un produs tocmai nou aparut avand in vedere ca aceasta se utilizeaza pretutindeni in lume de ceva timp, cert este faptul ca este una dintre cele mai preferate metode de infoliere in cadrul depozitelor. Acest lucru se datoreaza faptului ca folia stretch, spre deosebire de foliile clasice aduce numeroase avantaje, peste care administratorii de companii nu pot trece cu vederea atat de usor. Iata asadar cateva motive pentru care folia stretch reprezinta alegerea ideala pentru infoliere.

Publicitate

Rezistenta sporita la toate conditiile de mediu.

Unul dintre motivele principale pentru care astazi in majoritatea depozitelor se utilizeaza folie stretch se datoreaza faptului ca aceasta ofera cea mai buna rezistenta la conditiile de mediu mai putin prielnice. Stim cu totii faptul ca depozitele nu sunt mediile cele mai ferite conditii de mediu nefavorabile (umezeala, praf, temperaturi scazute sau ridicate, etc) astfel ca, acest tip de folie reprezinta un aliat de nadejde pentru companiile care paletizeaza marfa dar si pentru cele care pun foarte mult accentul pe pastrarea integritatii marfurilor din cadrul depozitelor.

Fixeaza foarte bine produsele pe paleti.

Infoliatul produselor nu inseamna doar protectie, astfel ca, simultan, folia stretch poate fi utilizata si pentru a fixa mult mai bine marfurile pe paleti. Avand in vedere ca folia stretch este foarte maleabila is copiaza perfect orice forma, cu certitudine aceasta va reusi sa fixeze mult mai bine produsele pe paleti, scazand astfel riscul ca acestea sa cada pe durata transportului.

Folia stretch este un produs foarte accesibil ca si pret.

Atunci cand administrezi o companie, cu certitudine este necesar sa se aibe in vedere si cheltuielile pe care trebuie sa le suporti in mod regulat. Din fericire insa, folia stretch este un produs foarte accesibil, astfel ca, financiar vorbind, aceasta nu te va constrange niciodata. In plus, aceasta poate avea si o varietate de culori, ceea ce poate face din identificarea marfurilor o sarcina mult mai usoara, mai ales in cadrul depozitelor mari.

Exista folii stretch si pentru uz alimentar.

Foliile stretch nu sunt destinate exclusiv industriilor, astfel ca acestea se regasesc in acelasi timp si pentru uzul alimentar. De aceasta data insa vorbim despre avantaje care au legatura cu pastratul prospetimii pentru vreme mai indelungata a produselor alimentare perisabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.